Skazz
Image default
Business

Zone Atex verlichting makkelijk en snel online bestellen

Ben je heel specifiek op zoek naar explosieveilige verlichting voor een onshore of offshore locatie? Dan ben je bij Zone Atex aan het juiste adres. Zij bieden namelijk tal van verschillende lampen aan die stuk voor stuk geschikt zijn om te gebruiken op vergelijkbare locaties. Ben je benieuwd naar het totale assortiment Zone Atex verlichting of wil je graag meer weten over de functie van deze unieke verlichtingsbron? Dan is het aan te raden om dit artikel zeker nog even verder te lezen. Wij gaan je namelijk alles vertellen over explosieveilige verlichting en de producten die Zone Atex in het assortiment heeft.

Van lineaire verlichting tot handlampen

Het gevarieerde productaanbod biedt voor ieder wat wils. Waar je ook naar op zoek bent je vindt het gegarandeerd. Ook als je nog niet precies weet welke soort lamp het moet worden, kun je makkelijk de verschillende varianten met elkaar vergelijken. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd advies vragen aan een van de specialisten. Leg de situatie uit en vertel hierbij wat je precies verwacht en wat je eisen en wensen zijn. Samen kun je op zoek gaan naar de lamp die bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld een floodlight zijn, of misschien zoek je wel heel specifiek naar een looplamp. Andere populaire lampen zijn lineaire verlichting, handlampen, schijnwerpers, tankverlichting en alle led varianten. 

Kies voor een LED lamp

Wil je overstappen van je huidige verlichting naar nieuwe lampen? Kies dan specifiek voor LED lampen van Zone Atex verlichting. Als bedrijf of organisatie kun je dan bovendien aanspraak maken op de Energie Investeringsaftrek. Dit is een subsidie waardoor het aantrekkelijker wordt om nieuwe led verlichting aan te schaffen in grote oplage.

https://www.zone-atex.nl/