Skazz
Image default
Business

Welke houten vloeren zijn het beste?

Er zijn een flink aantal aanbieders van houten vloeren te vinden op de markt, maar hoe kom je er nu achter welke partij het meest geschikt is voor u en waar je dus heen moet? Om dit proces van besluitvorming te vereenvoudigen schrijf ik deze blog. Ik weet namelijk sinds kort waar je de beste houten vloeren kunt kopen. Dit is bij Bax Houthandel. Een maand geleden ben ik hierheen gegaan om een vloer te kopen. Ik ben niet alleen tevreden over de houten vloeren die ik heb gekocht, maar ook over het hele proces hoe dit is gegaan. Ik ben zeer te spreken over de medewerker van Bax Houthandel die mij advies gaf in de showroom. In de volgende alinea zal ik beschrijven hoe dit is gegaan.

 

Toen ik ging kijken naar houten vloeren bij Bax Houthandel

Een tijd geleden ben ik bij Bax Houthandel geweest om te kijken naar alle houten vloeren die beschikbaar waren in de winkel. Ik werd bij binnenkomst vrijwel direct aangesproken door een medewerker van Bax Houthandel die vroeg waarnaar ik op zoek was. Ik vertelde hem dat ik had gehoord dat de houten vloeren hier zo mooi zijn. Samen liepen we rond in de showroom en spraken we over wat mijn smaak is. Ik moest hier zelf eigenlijk ook achter komen, maar na het gesprek met de medewerker van Bax Houthandel en vooral door de vragen die hij stelde kwam ik er snel genoeg achter waarnaar ik opzoek ben. Een hele strakke vloer past het beste bij mij, dat is wel duidelijk, in mijn ogen komt de woonkamer dan een stuk moderner naar voren.

 

Ook benieuwd?

Bent u ook naar wat voor houten vloeren Bax Houthandel allemaal in het assortiment heeft? Dan zit er maar een ding op, namelijk een kijkje nemen in de showroom om te bepalen om te bepalen wat het beste bij u past. De medewerker van Bax Houthandel kan u dit perfect uitleggen, omdat deze al jaren ervaring heeft in het werken met houten vloeren. Op de website kun je ook al een aantal voorbeelden vinden van foto’s van de houten vloeren van Bax Houthandel.