Skazz
Image default
Business

Waarvoor kun je naar HSV TMP?

HSV TMP is een organisatie die je voluit als volgt kan uitspreken: HSV Technical Moulded Parts. Ze zijn actief op een belangrijke branche in Europa op gebied van toonaangevende producten in grote kunstof producten en hiernaast nog een paar dingen als innovatieve behuizingen en dergelijke. In deze blog deel ik graag wat meer over mijn persoonlijke ervaring met HSV TMP en wat je allemaal kunt verwachten als je besluit om hen in te schakelen voor hulp.

Mijn persoonlijke ervaring met HSV TMP

HSV TMP is het bedrijf wat ons geholpen met een aantal werkzaamheden waar wij simpelweg de kennis en expertise niet voor hebben. Om te beginnen ligt het aanbod allemaal op gebied van kunststof. Dit komt omdat steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof het is een trend en daarom is het ook wel een markt waar je veel potentie in kunt zien als je het specialisme heeft zoals HSV Technical Moulded Parts heeft. Het specialisme bij hen zit vooral in het hogedruk spuitgieten en thermoplastisch schuimgieten. Het gaat over grote kunststof producten van tussen de een en de vijfentwintig kilogram. De afname is minimaal duizend en maximaal honderd duizend stuks per jaar. Dit betekent dat je als middelgrote webshop wel bij HSV TMP terecht kan!

De productiecapaciteit van HSV TMP

Bij HSV TMP is uiteraard een beperkte optie als het gaat om de productie van de kunststof producten. Je kunt hierbij denken aan verschillende technieken die ik al eerder genoemd heb, spuitgieten, schuimgieten en spuitpersen. Alles heeft een voordeel en een nadeel, maar ze kiezen er goed voor bij HSV TMP om ervoor te zorgen dat ze precies weten op welke manier alles verloopt! Meerdere machines worden gebruikt waarvan het injectievolume ook weer verschilt per optie. Als je vragen hebt aan HSV TMP dan is mijn advies om deze gewoon te stellen aan de mensen die er werken, want ze hebben namelijk precies hetgeen beschikbaar wat jij nodig hebt om te zorgen dat alles loopt zoals het moet lopen. Ook hebben ze de kennis om jou te informeren.