Skazz
Image default
Business

Waarom woningontruiming?

Zit u eraan te denken om te kiezen voor woningontruiming? Omdat u gaat verhuizen of omdat er iemand in overleden? Schakel dan een professionele partij in die u hierbij ondersteunt. Dit kan enorm veel tijd schelen en in de praktijk blijkt dat woningontruiming kan worden gezien als een emotionele klus. Bespaar dit door woningontruiming uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, zoals CJS Woningontruiming. Benieuwd wat deze partij voor u kan betekenen? Dan raden we u aan om eerst deze blog te lezen, want we leggen u precies uit wat u kunt verwachten.

Voortraject

Als u uw woning wilt laten ontruimen door een externe partij, zoals CJS Woningontruiming dan kunt u een aantal dingen verwachten. Indien u in Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of Zeeland woont dan komen de specialisten eerst langs voor een persoonlijke kennismaking. Woont u in andere provincies? Dan gebeurt dat in overleg. Tijdens het gesprek wordt de betreffende woning bekeken en worden de mogelijkheden met u besproken. U ontvangt hierna binnen 48 uur een offerte op maat. Gaat u hier akkoord mee dan wordt er een afspraak gemaakt.

Volledige woningontruiming

Bij een volledige woningontruiming haalt de familie eerst de dierbare en kostbare zaken op. Daarna gaat het professionele team van CJS Woningontruiming bij u langs. Het team zoekt een nuttige bestemming voor de huisraad, zodat de spullen waar nodig een tweede leven krijgen. Als er goederen worden gevonden die niet meer bruikbaar zijn dan worden deze milieubewust verwerkt.

Bezemschoon opleveren

Woningontruiming is bij CJS Woningontruiming mogelijk in de breedste zin van het woord. Als het huis leeg is dan wil die niet zeggen dat het werk erop zit, want vaak willen de verhuurders dat het huis bezemschoon wordt opgeleverd. CJS Woningontruiming kan dit regelen. Zo is het mogelijk dat de vloer wordt verwijderd of dat er gaatjes worden gevuld en schoon wordt gemaakt. Het is zelfs mogelijk om een nieuwe vloer te leggen of om schilderwerk te laten verrichten. Kortom: bij dit bedrijf bent u aan het juiste adres voor woningontruiming in de breedste zin van het woord.