Skazz
Image default
Business

Waarom een verhuis offerte gaat aanvragen?

Voor veel mensen is een verhuizing chaotisch en onoverzichtelijk. Er komt zoveel bij kijken en er zijn zoveel dingen waar je op moet letten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Als je dan ook nog een beroep moet doen op familieleden en vrienden en deze komen op de dag van de verhuizing niet opdagen dan is de chaos natuurlijk helemaal compleet. Begin daarom altijd met het opvragen van een verhuisofferte. Natuurlijk is het duurder om je verhuizing uit te besteden aan professionals maar het scheelt enorm veel stress en frustraties.

Waar let je op bij een verhuis offerte?

Indien je een verhuis offerte opvraagt via Verhuisbedrijfexpert.nl is het verstandig om op een aantal punten goed te letten. Vraag bijvoorbeeld altijd een op maat gemaakte offerte aan. Indien je namelijk een standaard offerte ontvangt bevat deze altijd een vermoedelijke dus geschatte totaalprijs. De kans is dan dus groot dat je achteraf voor verrassingen komt te staan doordat er kosten bij zijn gekomen waar bij het opstellen van de offerte geen rekening mee is gehouden. Leg ook goed uit aan het verhuisbedrijf welke werkzaamheden je van hen verwacht. Het kan namelijk zijn dat jij ervan uitgaat dat sommige werkzaamheden standaard zijn maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Kijk ook altijd goed naar de datum van de verhuizing die staat aangegeven op de offerte. Indien je een week heb opgegeven waarin de verhuizing dient plaats te vinden en het verhuisbedrijf plant de verhuizing vervolgens op een zaterdag of zondag dan zul je namelijk een stuk duurder uit zijn dan op een werkdag. (Klik hier voor een verhuisofferte)

Onvoorziene kosten die niet in een verhuisofferte staan opgenomen

Heb je eenmaal de verhuis offertes die je hebt ontvangen van Verhuisbedrijfexpert.nl goed doorgenomen en alles gecheckt dan ben je er nog niet helemaal. Er kunnen zich namelijk onverwachte situaties voordoen die kosten met zich meebrengen die niet in een offerte staan beschreven. Wie is er bijvoorbeeld aansprakelijk in het geval van schade of andere onvoorziene omstandigheden? Dit zijn natuurlijk belangrijke zaken om uit te zoeken. Vaak vind je hierover ook het een en ander terug in de algemene voorwaarden van het verhuisbedrijf.