Skazz
Image default
Business

VOIPZeker – Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie

Bij IP telefonie wordt het internet of een ander medium gebruikt om spraak te transporteren. Spraak wordt via het internet verstuurd en ontvangen. U kunt met deze digitale manier van telefoneren gewoon naar alle vaste en mobiele nummers bellen. De voorheen gescheiden werelden van spraak en data worden hiermee samengevoegd. De informatie wordt in een datacentrale verwerkt en doorgestuurd. Er zitten diverse voordelen verbonden aan IP telefonie.

De voordelen van IP telefonie

  • De kwaliteit: wanneer de onderliggende digitale verbinding sterk is, is het signaal beter dan bij traditionele analoge telefonie. Het is zelfs zo dat in de eerste stadia van IP telefonie, de gebruikers het signaal ‘te goed’ vonden.
  • De bekabeling: de kantooromgeving kan volstaan met minder bekabeling doordat de computer en de telefoon op één poort aangesloten kunnen worden.
  • De dienstenintegratie: de extra mogelijkheden en flexibiliteit die VoIP biedt kunnen veel belangrijker zijn dan de kostenbesparing die haalbaar is.
  • De kostenbesparing: de kostenbesparingen met VoIP tegenover uw huidige telecomprovider zijn gemiddeld 40%. Het is daarom dat particulieren en bedrijven veel gebruik maken van VoIP telefonie. Het is inmiddels gemeengoed geworden voor bedrijven.
  • De locatieonafhankelijkheid: bij analoge telefonie is een telefoonnummer gekoppeld aan een locatie. Bij VoIP is het telefoonnummer gekoppeld aan het krachtig online portaal van VoIPZeker. Het is dus voor werknemers mogelijk om overal te bellen mits zij zijn verbonden met het internet.

VoIP telefonie bij VoIPZeker

In de online portaal kunt u zelf aanpassingen doen in de VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. Daarnaast staat VoIPZeker voor helderheid en transparantie. VoIPZeker groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden en dat zonder lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen.

Wilt u mee groeien met de technologie? Neem dan contact op met een expert van VoIPZeker.

https://www.voipzeker.nl/ip-telefonie.html