Skazz
Image default
Business

Vacatures schadebehandelaar

Diverse vacatures schadebehandelaar met ambitie bij Rochewood

Een verkeersongeval met fatale gevolgen, onvoorzichtigheid met vuur leidend tot grote brandschade of ongelukjes door jonge kinderen die de gevolgen van hun acties nog niet overzien. Al deze ongelukken kunnen serieuze financiële consequenties hebben. Gelukkig kunnen we dan gewoonlijk terugvallen op een brandverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering en worden deze ongevallen soepel afgehandeld. De mensen die deze ongevallen zo snel en correct afhandelen zijn de schadebehandelaars: zij zijn de spil in het proces van de schadeafhandeling. In ons land zijn elke dag vele duizenden schadebehandelaars hard aan het werk om al die schades af te handelen en door de krappe arbeidsmarkt van de laatste jaren zijn verzekeringsorganisaties voortdurend op zoek naar goede schadebehandelaars. Rochewood helpt hen daarbij door ambitieuze schadebehandelaars te detacheren. Kijk daarom op de website van Rochewood voor een aantal interessante vacatures voor schadebehandelaar.

Solliciteer op de vacatures schadebehandelaar van Rochewood

Rochewood stelt hoge eisen aan schadebehandelaars, zo zijn uitstekende communicatieve vaardigheden, empatisch vermogen, wft-diploma’s, ervaring als schadebehandelaar en volop zelfvertrouwen belangrijke competenties. Maar het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in je werk als schadebehandelaar en verder wilt komen. Herken je jezelf in dit profiel? Aarzel dan niet en neem contact op met Rochewood en reageer op een van de vacatures voor schadebehandelaar of stuur een open sollicitatie. Ben je geen schadebehandelaar, maar werk je wel bij een bank of bij een verzekeringsbedrijf en wil je een volgende stap maken? Rochewood heeft ook regelmatig uitdagende vacatures voor verzekeringsadviseur, vacatures voor casemanager en vacatures in verzekeringen.

Vacatures schadebehandelaar bij Rochewood: de groeimogelijkheden

Als je bij Rochewood bent aangenomen, wordt je gedetacheerd bij een gerenommeerde verzekeringsonderneming. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Samen met je accountmanager zul je werken aan je kennisniveau en je vaardigheden. Verder krijg je de beschikking over een opleidingsbudget om aanvullende vakdiploma’s te halen, zodat je klaar bent voor de volgende kans, wanneer die zich voordoet. Zo werk je samen met Rochewood aan je persoonlijke groei om je ambities te realiseren. Neem je besluit en solliciteer bij Rochewood naar de vacatures voor schadebehandelaar.