Skazz
Image default
Business

Tissot horloge

Tissot: de perfecte combinatie tussen rijke geschiedenis en modern design

Bent u op zoek naar een mooi statussymbool om uw pols? Kies dan voor een horloge met Zwitsers uurwerk. Vanwege de rijke historie in horloge-maken zijn Zwitserse merken zeer populair en de kwaliteit kenmerkt zich door ware vakmanschap en eeuwenlange kennis die het horloge-maken tot een kunst hebben verheven. Tissot is een voorbeeld van een mooi Zwitsers merk die uitstekende kwaliteit combineert met actueel design.

Gedragen door de tsaar

Tissot werd opgericht in 1853, toen Charles-Félicien Tissot en zijn zoon Charles-Émile in Le Locle (Zwitserland) het horlogemakersatelier ‘Charles-Félicien Tissot & Fils’ openden. Het assortiment bestond uit zakhorloges en hanghorloges, meestal van goud met rijkelijke versieringen. De kwaliteit van Tissot werd destijds al vele malen bekroond op (inter)nationale tentoonstellingen en chronometrie-competities, waar ze door hun kwaliteit en ontwerp direct in het oog sprongen. Al snel wist het Tissot horloge zijn weg te vinden op de internationale markt en werd het vanaf 1858 ook verkocht in het Russische Rijk. Tot 1917 (toen brak de Oktoberrevolutie uit), was het Russische rijk de grootste afzetmarkt voor Tissot, wiens uurwerken ook aan het hof van de tsaar werden gedragen.

Wat maakt een Tissot horloge zo bijzonder?

De prachtige Tissot horloges worden vervaardigd met speciale materialen en bieden de modernste geavanceerde functies en nauwkeurige ontwerpdetails. In de sportwereld is Tissot nauw betrokken als Officiële Tijdwaarnemer en gaat vele partnerschappen aan met talloze disciplines. Zo is Tissot Officiële Tijdwaarnemer en Partner van prestigieuze sportcompetities, zoals basketbal met de NBA, de FIBA en de CBA. Ook op het gebied van wielrennen (Tour de France en de Wereldkampioenschappen Wielrennen), motorsporten (MotoGPTM en FIM World Superbike kampioenschap), ijshockey (AFL) en rugby (RBS Zeslandentoernooi, TOP14 en European Rugby Champions & Challenge Cups) heeft Tissot zich bewezen als trouwe partner en Officiële Tijdwaarnemer.

Ervaar zelf het moderne Tissot horloge met een rijke geschiedenis

Een Tissot horloge is dus een goede keuze vanwege de rijke geschiedenis, maar tegelijk is het ook modern door de laatste geavanceerde functies en actuele design. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar Tissot? Ontdek nu de mooiste Tissot horloges bij Zuyver Juwelier, de officiële Tissot-dealer in de omgeving van Harderwijk en Dronten. Naast Tissot heeft Zuyver Juwelier ook andere Zwitserse merken in hun collectie, zoals Raymond Weil, Edox en Oris. Laat u dus verrassen en kom langs in een van de filialen.