Skazz
Image default
Business

Telefoonservice

De telefoonservice wordt bij vele bedrijven onderschat en is vaak zelfs een ondergeschoven kindje. Een goede telefoonservice is van groot belang voor het imago van een bedrijf. De mate waarin klanten tevreden zijn, heeft vaak direct betrekking op de telefoonservice. Niet zelden lopen klanten weg als gevolg van een slechte bereikbaarheid. Ook de manier waarop klanten te woord worden gestaan draagt bij aan de manier waarop klanten naar je kijken. Een grote bron van ergernis ontstaat vaak in de zomermaanden. Vele bedrijven sluiten tijdelijk hun deuren, maar vele anderen moeten gewoon geopend blijven omdat de markt daarom vraagt. Een tekort aan personeel zorgt gedurende de zomermaanden voor lange wachttijden aan de telefoon en een behandeling die verre van professioneel is, met alle gevolgen van dien. Wanneer je voor het eerst een bedrijf benadert via de telefoon, dan is de persoon die je aan de telefoon krijgt en de manier waarop je wordt geholpen van groot belang. De eerste indruk blijft je altijd bij, en de telefoonservice is daarmee het visitekaartje voor een bedrijf. Wanneer je constateert dat er als gevolg van drukte in combinatie met onderbezetting behoefte is aan een tijdelijke oplossing bij de telefoonservice, neem dan eens contact op met FreeVoice Antwoordservice. FreeVoice Antwoordservice biedt diensten aan op het gebied van telefoonservice die voor een bedrijf het verschil kunnen maken. Telefoonservice? Freevoice!

FreeVoice Antwoordservice

Voor zowel tijdelijke als vaste telefoonservice biedt FreeVoice Antwoordservice oplossingen op maat. Hierbij moet je denken aan secretariële diensten, antwoordservice, telecom en telefonistes voor praktijkondersteuning. De telefoonservice wordt hiermee omgetoverd in een geoliede machine. Bereikbaarheid, betrouwbaarheid, en klantvriendelijkheid zijn daarbij kernwaarden. Het werken met de telefoonservice van FreeVoice Antwoordservice is zeer aantrekkelijk om diverse redenen. Allereerst is het erg goedkoop, want je betaalt enkel voor de diensten die je nodig hebt. Je hoeft dus geen mensen aan te nemen. FreeVoice Antwoordservice beschikt over een uitstekend netwerk waardoor er alleen betrouwbare krachten worden ingezet. Daarbij wordt er gewerkt op uurbasis en alleen wanneer het nodig is. Dat maakt FreeVoice Antwoordservice enorm flexibel.

Hoger plan

Wil je de telefoonservice van je bedrijf naar een hoger plan tillen, neem dan contact op met FreeVoice Antwoordservice. Telefoonservice op maat en wanneer jij het wil! De telefoonservice die past bij jouw bedrijf vind je bij FreeVoice Antwoordservice . Bezoek daarom de website en neem contact op als je je telefoonservice wilt verbeteren.