Skazz
Image default
Business

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Taffe

Bij Taffe vintage tafels kunt u terecht voor een ruim aanbod van industriële tafels. Een industriële tafel op maat of een vintage tafel, Taffe heet een ruim aanbod van industriële tafels. Het stalen tafel frame wordt met de hand gemaakt, ook de stalen tafel onderstellen worden bij Taffe industiële tafels op maat gemaakt met ambachtelijk handwerk. 

Industriële tafels

Alle Taffe industriële tafels worden met de hand gelast en speciaal op maat gemaakt. Voor een tafel op maat moet u bij Taffe zijn. Voor een industriële vergadertafel of industriële eettafel kunt u bij Taffe Vintage tafels terecht. In de webshop worden diverse modellen aangeboden. op de website Kunt u de diverse tafelmodellen zien.  als een op een model klikt Komt u op de pagina van het desbetreffende model zelf. Hier is ook de prijs te zien en ook kunt u hier de keuze zien van tafelonderstellen en houtsoorten.  staan de houtsoort of maten niet op deze pagina Kunt u contact opnemen en Wij zullen u zo spoedig mogelijk  te woord staan.  wij van taffe  zijn van de directe aanpak  Omdat wij kiezen omdat wij een persoonlijk contact willen met de klant Kunnen wij de wensen van de tafel geheel met eigen hand produceren. Naast de keuze van verschillende houtsoorten en tafelpoten, industriele tafel, industriele eettafel, industriele in hoogte verstelbare tafel. En tafel onderstellen is elke tafelmodel op maat te verkrijgen.  Industriële Tafelpoten op maat zijn ook te verkrijgen bij taffe tafels. Zo kan het een tafel worden geproduceerd op maat met hout keuze en onderstel naar wens en kunnen wij een zeer divers aanbod Aanbieden. Industriele tafelonderstellen, gietijzeren tafelpoten Een kant en klare industriele tafel of losse industriele tafelpoten.

Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd. 

Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgebeits met beits om het geheel waterdicht te maken. 

Wagonplanken

Bij taffe tafels worden de industriële tafelbladen gemaakt van wagonplanken of eikenplanken. 

Na velen jaren ervaring houtbewerking hebben wij kennis opgedaan van de juiste manier om wagonplanken te bewerken. Voor de tafel ontwerpen van Taffe industriële tafels worden stalen tafelframes gelast op maat. Met de oude wagonplanken in combinatie met het stalen tafel frame komt het ontwerp uit op een robuust en vintage tafel.

 

Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl