Skazz
Image default
Business

Streetdance lessen volgen bij de favoriete dansschool van Lelystad

Met goede streetdance moves, kun je zeker indruk maken. Volg daarom streetdance les in Lelystad bij DD Dance studio. Deze dansschool biedt streetdance lessen aan jong en oud. Is jouw zoon of dochter een geboren danser en houdt het wel van een beetje pit? Dan is streetdance perfect. 

Het lesrooster voor streetdance

Bij DD Dance studio kan streetdance les in Lelystad gevolgd worden vanaf 4 jaar. Er worden lessen gegeven aan verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn er lessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar, 6 tot 8, 8 tot 12, 12 tot 16 en lessen voor 16+. Iedereen is welkom om de fijne kneepjes van het vak te leren. Op de website van DD Dance studio kun je een compleet lesrooster bekijken. Ook kun je hier eenvoudig een proefles aanvragen voor streetdance les in Lelystad. 

Theatervoorstelling 

Aan het einde van het jaar mogen alle groepen hun kunsten vertonen in het theater. Geniet van een spetterende theatervoorstelling waarin jouw kind(eren) hun streetdance moves. laten blijken. Naast de theatervoorstelling is er ook de mogelijkheid om auditie te doen voor het selectieteam. Dit is voor professionele dansers in spé. 

Wil je meer weten over streetdance les in Lelystad en het complete lesaanbod? Neem dan een kijkje op de website van DD Dance studio. Hier kun je eenvoudig een proefles aanvragen voor een dansstijl naar keuze. Heb je een persoonlijke vraag of ben je op zoek naar advies? Dan kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met DD Dance studio.