Skazz
Image default
Business

Spoor2expert bij de ADxpert

Bent u op zoek naar een bedrijf die een expert is in spoor 2 van re-integratie? Dan bent u bij ADxpert aan het juiste adres. Met hun hulp worden uw werknemers goed begeleid door erkende experts en coaches. Door middel van gesprekken, testen en onderzoeken kunnen wij de perfecte oplossing vinden voor u en uw werknemers. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze professionele aanpak en benadering.

Het basisprogramma van Spoor2expert

In het basisprogramma van Spoor2expert zijn er drie basismodules waarbij de duur van deze modules duidelijk is gemaakt. Bij de eerste basismodule is het intake- trajectplan. In dit deel gaan wij kennis maken met elkaar en doen wij een paar loopbaan testen met uw werknemers. Daarna krijgen we een adviesgesprek samen met uw werkgever om verder te kijken. Dit traject duurt ongeveer 4 weken. De tweede basismodule is het tweede spoortraject. Hierbij helpt een coach uw werknemer in het begeleiden van solliciteren en andere handelingen. Zo krijgen ze extra trainingen en begeleiding in dit traject. Deze duurt ongeveer 3 maanden. De laatste module UWV-procedure tweede spoor. Hier wordt alles aangevraagd voor de werknemer en worden er afspraken gemaakt. De begeleiding blijft doorgaan als zij dit willen.

Waarom kiezen voor ADxpert?

Als u kiest voor de service en diensten van ADxpert, profiteert u alleen maar van voordelen. Één van de voordelen die ADxpert biedt is dat er korte en heldere communicatie is tussen de coachen en u, de werkgever. Dit wordt maandelijks gedaan met een rapportage. Nog een voordeel is dat alleen werken met erkende psychologen, artsen en coachen. Wij willen het beste aan u geven en daarom bieden wij ook echte experts aan die u kunnen helpen. Ons team bestaat uit verschillende soorten coaches en artsen. Een andere reden om voor ADxpert te kiezen is dat wij deskundig en nauwkeurig te werk gaan. Fouten maken is geen optie bij ons.

Contact

Bent u benieuwd wat ADxpert voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van ADxpert voor meer informatie over Spoor2expert of andere diensten waarvan u gebruik kunt maken. Bovendien vindt u daar ook de contactgegevens om in contact te komen.

 

Related Posts

Prioriteiten stellen als bedrijf

Parketvloer schuren

Een busje huren in Zoetermeer huren voor de verhuizing?