Skazz
Image default
Business

Speciale bedrijfskleding laten maken in Ede

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek gegaan naar een bedrijf dat bedrijfskleding kon maken in de omgeving van Ede. Mijn bedrijf bestaat uit de transport en daar hebben de grote jongens veel bescherming bij nodig tijdens hun werk. Daarom leek het mij geschikt om bedrijfskleding te maken die geschikt zijn voor het zware werk van een vrachtwagenchauffeur. Meer over bedrijfskleding Ede kopen.

Het zoeken naar een geschikt bedrijf voor bedrijfskleding in Ede

In mijn eentje kan ik geen bedrijfskleding maken en zeker niet voor een heel bedrijf uit Ede. Daarom zocht ik een ander bedrijf die mij hierin goed kon helpen. Gelukkig kende ik iemand van een bedrijf dat Workwear heet en die hoorde van mijn situatie. Ze zeiden dat ze mij konden helpen in het speciaal ontwerpen van bedrijfskleding voor de chauffeurs. Ik was erg blij dat ze mij wilden helpen en ik had ook van de baas toestemming om hiermee door te gaan. Na een paar goede gesprekken en wat designs, hebben we eindelijk een definitief plan en zouden we hiermee in zee gaan. Ze zouden eerst een proef maken om te kijken of alles klopte en anders moesten we terug naar de designtafel. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn en konden we meteen met de productie van de kleding beginnen. Dit zou ongeveer twee weken duren.

Mooi eindresultaat

Na twee weken kon ik eindelijk een reeks vol met nieuwe kleding komen ophalen. Ik kon niet wachten om ze nu in het echt te zien en om ze bij de chauffeur te zien. Bij het ophalen, mocht ik nog een dubbel check doen of alles klopte en dat was allemaal goed. Nu na een paar weken dragen alle chauffeur onze prachtige nieuwe kleding en ze zijn er ook erg blij mee. Iedere keer krijgen we te horen dat we het goed hebben aangepakt. Ik ben ook erg trots op het resultaat.

Contact

Meer weten over Workwear’s producten en zijn diensten? Bekijk dan de website van speelgoed blogs via onze website voor meer informatie over de producten en diensten die zij voor u kunnen leveren.