Skazz
Image default
Business

Rijden als een baas

Meerijden met je collega, hoe leuk is dat

Je werk, daar rijd je waarschijnlijk dagelijks met de auto naartoe. Je vertrekt al bijtijds van huis, want je wil de file voorzijn. Eenmaal op je werk gebeurt het echter nog wel eens dat je onverwacht even de deur uit moet. Op zo’n moment stap je gezellig met je collega samen in de auto. Dat scheelt weer parkeerkosten bij aankomst en het is nog eens leuk ook. Het valt je op zo’n moment op dat je collega wel een heel mooie auto heeft. De kinderzitjes op de achterbank horen er natuurlijk standaard bij, maar het valt je ook op dat hij zo’n mooi dashboard in zijn auto heeft zitten. Vertwijfeld vraag jij je af of je soms een ronde loonsverhoging bent misgelopen. Stiekem bedenk je hoe je collega dit heeft geregeld.

 

Het plezier van een mooie auto

Natuurlijk vraag je heel voorzichtig hoe je collega het voor elkaar krijgt om met zo’n mooie auto rond te rijden. Vol trots wijst hij naar het dashboard van zijn auto. Daar, op een nagenoeg onzichtbare plek, hangt zijn mobiele telefoon. Hij kan navigeren, muziek opzoeken, telefoneren en op de weg letten tegelijkertijd. Het was even een aanschaf, maar dan heb je ook heel wat. Jij noteert het merk van die telefoonhouder want dit is het ultieme cadeau voor je verjaardag, de feestdagen, Vaderdag of wanneer dan ook. Die naam Brodit ProClip is er dan ook met recht één om te onthouden. Het is namelijk het accessoire waarmee jij veilig de weg op kan en waarmee je graag gezien wil worden. Wanneer er dan iemand mee wil rijden bied jij natuurlijk graag aan om de chauffeur te zijn. Rijden als een baas, wie wil dat nou niet.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit
<a class="a2a_button_twitter" href="https://www you can try here.addtoany.com/add_to/twitter?linkurl=https%3A%2F%2Fwww.skazz.info%2Frijden-als-een-baas%2F&linkname=Rijden%20als%20een%20baas” title=”Twitter” rel=”nofollow” target=”_blank”>