Skazz
Image default
Business

Retrofit lampen zijn voorzien van de nieuwste technologie

Vrijwel ieder bedrijf krijgt er jaarlijks mee te maken, een lamp die het begeeft. Erg vervelend en al helemaal wanneer je geen nieuwe lamp op voorraad hebt liggen. Heb je op korte termijn een nieuwe lamp nodig waarvan je zeker wilt weten dat deze lang mee gaat en zuinig in gebruik is? Verdiep je dan eens in retrofit lampen met led. Deze verlichting heeft al veel mensen doen verbazen door de hoge kwaliteit. Het is en blijft een led lamp waardoor het een investering is. Maar het is deze investering dubbel en dwars waard als je kijkt naar wat je er voor terug kijkt. Ben je benieuwd wat retrofit led lampen voor je kunnen betekenen? Dan is het aan te raden om nog even verder te lezen zodat je zelf kunt ontdekken wat de voordelen van deze specifieke lampen voor bedrijven zijn.

Speerpunten om deze verlichting toe te passen

Een van de grootste voordelen van led retrofit lampen is natuurlijk dat het led verlichting bevat. Hierdoor profiteer je direct van alle voordelen van led lampen. De lamp zelf wordt niet heet, je hebt direct vanaf het eerste moment de volledige lichtopbrengst, de lamp is zuinig in gebruik, het aantal branduren is hoog en meer! Daarnaast is deze verlichting snel en eenvoudig toe te passen op de 6001 serie armaturen. Verlaag de kosten van je energie rekening en profiteer van het onderhoudsarme armatuur.

De oude verlichting ombouwen

Heb je een nieuwe retrofit lamp met led aangeschaft? Dan is de montage hiervan heel eenvoudig. Draai het huidige armatuur open met de centrale vergrendeling en neem de gehele montageplaat en het voorschakelapparaat uit het montuur en plaats de nieuwe retrofit lamp en je bent klaar om de profiteren van alle voordelen die deze unieke verlichting met zich mee brengt.

https://www.zone-atex.nl/retrofit-led/