Skazz
Image default
Offers

Professionele fysiotherapie in Nieuwland

Bent u op zoek naar psychosomatische fysiotherapie? Dan bent u bij Zee in Beweging aan het juiste adres! Bij Zee in Beweging vinden wij het belangrijk dat iedere persoon een unieke en persoonlijke behandeling krijgt die bij hem of haar past. Naast dat wij aan de slag gaan met uw behandeling kijken wij samen natuurlijk ook eerst naar de oorzaak van uw klachten. Hierbij maken wij gebruik van diverse behandeltechnieken waarbij het zelfherstellende vermogen van ons lichaam centraal staat. Wij bieden dit allemaal aan in Amersfoort in vier verschillende wijken waaronder Nieuwland, Kattenboek, Hoogland en Vathorst.

Hoe gaat fysiotherapie in Nieuwland in zijn werk?

Bij Zee in Beweging krijgt u een unieke en persoonlijke behandelmethode tijdens uw fysiotherapie in Nieuwland. Zoals u al las gaan wij samen eerst kijken naar de oorzaak van uw klachten zodat wij niet alleen aan de slag kunnen met uw klachten maar ook direct de oorzaak kunnen aanpakken. Wij maken bij Zee in Beweging ook gebruik van de techniek genaamd Medical Taping. Bij Medical taping wordt kinesiotape op het lichaam aangebracht om klachten te verhelpen. De tape heeft namelijk een werking waardoor het de spieren kan ondersteunen zonder dat u zich hierdoor beperkter kan bewegen in het dagelijks leven. Ook kunt u bij ons terecht voor het zogenaamde Mulligan Concept. Dit is een methode waardoor wij snel oorzaken kunnen opsporen van uw (lichamelijke) klachten. Verder kunt u bij Zee in Beweging terecht voor fascia en bindweefseltechnieken maar ook voor oefentherapie. Ervaart u één (of meer) van de volgende klachten? Maak dan gauw een afspraak bij ons: nek- en schouderklachten, (lage) rugklachten, heup of been klachten, knieklachten, hoofdpijn of als u juist op een gezondere manier wilt gaan bewegen.

Zee in Beweging

Zee in Beweging is opgericht door Pascalle en Bastian in 2016. Wij wilden graag op deze manier meer kunnen betekenen voor onze cliënten omdat wij geloven dat de lichaam en geest cruciaal met elkaar verbonden zijn. Wij geloven bij Zee in Beweging dat het belangrijk is om te luisteren naar je lichaam en je hoofd. Voel je dat er iets niet klopt? Leer dan het patroon te breken en te werken aan je mentale en fysieke balans.