Skazz
Image default
Business

Presentatie van een product

Consumenten zijn de steunpilaren van een bedrijf aangezien consumenten ervoor zorgen dat er geld in de pot komt. Er komt geld in het bedrijf als er producten worden gekocht uit het assortiment van het bedrijf. Er zijn verschillende dingen die invloed hebben op het kopen van producten. Eén van die factoren is de toegankelijkheid van het product en het gemakt hoe je er aan kan komen.

Het uiterlijk van een product heeft al veel invloed op de toegankelijkheid van het product. Er moet daarom worden gezorgd dat een product doordacht word aangeboden en word geplaatst in de winkel. Een product dat weggestopt is in een hoekje is bijvoorbeeld een stuk minder toegankelijk dan een product dat netjes gepresenteerd word in een display. Er moet daarom worden nagedacht over de indeling van het bedrijf om de producten zo goed mogelijk te laten aanslaan. Nog meer dingen die daar van invloed op zijn is bijvoorbeeld de hoogte van de plaatsing van het product. Als een product heel hoog of heel laag word geplaatst, heeft dit als gevolg dat het vaker over het hoofd word gezien. Sommige mensen uit de doelgroep zullen er voor kiezen om het product niet te kopen omdat ze er simpelweg niet bij kunnen.

Het uiterlijk van het product zelf is ook belangrijk, en dan in het speciaal het etiket. Het is belangrijk om een goed etiket te hebben voor een product om zo de benodigde aandacht te trekken zodat het product voldoende word verkocht. Ook is het belangrijk dat er voldoende informatie op staat die kloppend is. als dit niet zo is dan kan dit tot wantrouwen leiden bij de consument. Een goede continous inkjet printer is hier ideaal voor. Het coding and marking gaat dan een stuk beter en worden de producten van een net en pakkend etiket voorzien.

http://www.kba-metronic.com/nl/