Skazz
Image default
Business

Oud ijzer ophalen

Oud ijzer laten ophalen is niet iets waar veel mensen tegenwoordig nog aan denken, maar toch gebeurt het nog! Bij verbouwingen blijft er vaak heel veel oud ijzer over die men dan moet laten ophalen door een bedrijf, maar omdat niemand meer veel bezig is met oud ijzer ophalen weten ze vaak niet waar ze moeten zoeken. U hoeft niet langer te blijven zoeken, Chris Struijk is gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en metalen! We hebben al ruim 65 jaar ervaring in dit vakgebied, en weten als de beste hoe we uw oud ijzer op een veilige en milieubewuste manier kunnen verwijderen.

Oud ijzer laten ophalen door Struijk

Zoals we al hebben gezegd, Struijk is gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer. Oud ijzer is natuurlijk lood zwaar, en onhandig op zelf te vervoeren, dus komen wij uw oud ijzer op locatie ophalen. Naast uw oud ijzer ophalen doet Chris Struijk ook aan andere dingen. We kunnen ook gratis containers plaatsen wanneer u regelmatig oud ijzer afval heeft, dan hoeft u ons niet steeds apart in te huren. Ook kunnen we uw ICT-computer afval ophalen, verwerken en recyclen. Tot slot kan Chris Struijk ook voor u uw bedrijfspand, winkelruimte, kantoorcomplex of horecagelegenheid leegruimen en oude machines voor u verwijderen. Maar specialist zijn we vooral op het gebied van oud ijzer ophalen!

Bezoek Chris Struijk op de website

Zoals u ziet kunnen we u met veel dingen helpen die te maken hebben met afval ophalen, verwerken en recyclen die je niet zomaar bij het restafval gooit. We hebben een truck die uitgerust is met een open laadbak en laadkraan. Zo zorgen we ervoor dat we op de meest snelle en efficiënte manier uw zware en ijzeren metalen kunnen inladen. Bij Chris Struijk heeft u geen last van poespas, wij halen gewoon uw oud ijzer op zodat u er geen last meer van heeft. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? U kunt ons van maandagochtend tot en met zaterdagmiddag bereiken met het nummer op onze website.