Skazz
Image default
Business

Opslagman

Opslagman is de ideale oplossing voor bedrijven en particulieren die spullen moeten opslaan. Wanneer het gaat om bedrijven of particulieren, vrijwel allemaal krijgen ze op een gegeven moment te maken met spullen die moeten worden opgeslagen. Je wilt dat je spullen op een geschikte plek worden opgeslagen. De plek moet uiteraard veilig zijn, zodat je niet hoeft te vrezen voor diefstal of beschadiging. Daarbij moet het natuurlijk betaalbaar zijn, en wil je snel en gemakkelijk toegang kunnen hebben tot je spullen. Wanneer je iets moet opslaan kom je voor een keuze te staan. Je kan kiezen voor een gratis oplossing. Dat blijkt maar al te vaak een verkeerde keuze. Veel mensen die tijdelijk iets moeten opslaan, kiezen ervoor om bij een vriend of familielid in een schuurtje of op zolder op te slaan. Dat is lekker makkelijk en ook nog eens gratis toch? Achteraf komt men vaak van een koude kermis thuis. Spullen raken beschadigd of kwijt, en wanneer mensen over hun spullen willen beschikken is degene waar de spullen liggen, net op vakantie. Wanneer je kiest voor Opslagman verdwijnen al deze zorgen als sneeuw voor de zon. Opslagman is de ideale partner op het gebied van opslag voor bedrijven en particulieren.

Zorgeloos opslaan bij Opslagman

Bij Opslagman kan je zorgeloos je spullen opslaan. Zo ben je verzekerd van veilige en geconditioneerde opslagruimtes tegen een eerlijke prijs. Daarbij is Opslagman ontzettend flexibel en service gericht. Zo is de huur dagelijks opzegbaar, en zit je nergens onnodig aan vast. Ook is Opslagman dagelijks geopend. Je kan er opslagruimte huren van  3m3 tot 66m3. Op de website kan je gemakkelijk berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Wanneer achteraf blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kan je kosteloos omruilen. Kort gezegd is de Opslagman veilig, goedkoop en flexibel.

Locaties

Opslagman heeft vestigingen op 4 plaatsen in Nederland. Door de centraal gelegen ligging is de Opslagman eigenlijk altijd dichtbij. Opslagman heeft vestigingen in Utrecht, Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. Wil je weten wat Opslagman voor jou kan betekenen, bezoek dan de website of neem gewoon contact op met hen.