Skazz
Image default
Business

Op zoek naar een incassobureau in Utrecht?

Bent u op zoek naar een incassobureau in Utrecht voor uw onbetaalde facturen? Bij Incassonet kunt u dan goed terecht, bij ons is het mogelijk om de incassoprocedure te starten om uw debiteur de rekening te laten betalen. In onze werkwijze gaan we professioneel, persoonlijk en natuurlijk altijd klantvriendelijk te werk, zodat de procedure zo rustig mogelijk afgewikkeld kan worden. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken, wij zorgen voor alles zodra u de incassozaak bij ons heeft ingediend. De kosten voor onze diensten zijn uiteraard voor uw debiteur, zonder dit persoon zou u niet eens bij ons zijn gekomen.

Incasso laten uitvoeren door een incassobureau in Utrecht

Meestal gaat u pas naar een incassobureau in Utrecht nadat u al een lange periode bezig bent geweest met zelf de debiteur aan te manen tot betalen. Helaas is dit niet gelukt, en nu bent u met u, de lange periode aan opbouwende frustratie nog steeds vers in het geheugen. Dit snappen we. We snappen ook dat u tegelijkertijd uw klantrelatie wilt behouden, daarom is Incassonet zowel gericht op het behouden van een goede klantrelatie als erop gefocust om daadkrachtig te werk te gaan. Neem vrijblijvend contact op met incassobureau Utrecht Incassonet.

Onze werkwijze

De procedure begint zodra u de incassozaak heeft ingediend, en we aan de slag kunnen om voor u de zaak af te wikkelen. Bij het indienen vragen we u ook om alle mogelijke manieren om uw klant te contacteren door te geven. Dat geeft ons de mogelijkheid om uw debiteur vervolgens via de mail, telefoonnummer en post aan te spreken. Terwijl wij bezig zijn met de incassozaak, kunt u ondertussen wel alles online volgen, zodat u continu op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen. Zelf hoeft u niets meer te doen, maar u kunt wel blijven meekijken hoe het gaat, zonder dat dit u stress hoeft te geven. Één incassozaak neemt ongeveer iets meer dan een maand in beslag, waarvan het in de meeste gevallen tot een oplossing leidt. De klant heeft de openstaande factuur betaalt, en u kunt alles gerust achter u laten.