Skazz
Image default
Business

Onze trouwfilm laten maken door ArtVideo was een goede keuze

Ik kan eerlijk zeggen dat de keuze om Art Video in te huren en een trouwfilm laten maken, veruit de beste beslissing was die we voor onze grote dag hebben genomen. Ik zag meerdere video’s die Arthur Huizinga maakte en ik werd meteen verliefd. Ik was zo blij toen ik hem belde en hoorde dat hij nog beschikbaar was op de dag dat mijn man en ik zouden gaan trouwen. Niet alleen is hij meer dan getalenteerd, maar hij is ook zo vriendelijk. Vriendelijk en makkelijk om mee samen te werken. Hij heeft alles vastgelegd wat belangrijk voor ons was. En zelfs meer dan wat we ons ooit hadden kunnen wensen. Mijn man en ik kunnen niet stoppen met het bekijken van onze trouwfilm. Hij doet echt fantastisch werk en geeft veel om zijn werk en je bruiloft. Ik zou hier de hele nacht serieus kunnen zitten om je te vertellen hoe geweldig hij is en hoe blij we zijn dat we hem op onze bruiloft hebben gehad. Vanaf het begin van het contact tot en met de grote dag, alles verliep vlekkeloos. Doe jezelf vooral een plezier en ga naar zijn website www.artvideo.nl en kijk zelf maar eens. Er is geen reden om te bedenken waarom je er spijt van zou kunnen krijgen.

Trouwfilm laten maken, betekent ook iemand toelaten

Een trouwfilm laten maken, betekent ook iemand toelaten in je leven. Het betekent ook dat je goed moet kunnen luisteren. Arthur heeft goede suggesties geopperd en heel goed geluisterd naar wat wij persoonlijk maar ook als koppel door hem wilden laten vastleggen. Maar eerlijk gezegd, van alle plannen die je voor je bruiloft maakt en alle zorgen die je daarbij zou kunnen hebben, is de samenwerking met Arthur zo natuurlijk, dat al die zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. En hij als geen ander weet wat hij moet vastleggen. Zoveel verschillende en belangrijke gebeurtenissen zagen we op de trouwfilm voorbij komen.

Een ware kunstenaar

Hij is in onze ogen een ware kunstenaar en je kunt er dan ook volledig op vertrouwen dat hij alle speciale momenten van je bruiloft zal vastleggen. Zoals bijvoorbeeld het uitzicht of momenten die we op de dag zelf niet eens opgemerkt hebben. Ook de liefde die in de lucht hangt vangt hij op zo’n bijzondere manier. Een manier die geen enkele andere videograaf beheerst, lijkt mij. Maar goed, ik ben dan ook ietwat bevooroordeeld. Elke keer als we de video bekijken kunnen we het niet droog houden. Met tranen in onze ogen zien we onszelf op onze grote dag heel graag terug. Op de speciale dag zelf, was hij een frisse wind en een vriendelijk, ondersteunend gezicht. Hij wilde alleen maar dat onze dag perfect zou worden. Hij heeft van onze grote dag een droom gemaakt die we de komende jaren maar wat graag zullen delen met onze familie en vrienden en nog jaren zullen koesteren.