Skazz
Image default
Business

Muren spuiten door De Kroon Latex Spuiten

Muren spuiten?

Vaak wordt hier over getwijfeld. Muren spuiten of toch schilderen? En ga ik dat zelf doen of laat ik het over aan een professional? De Kroon Latex Spuiten is uw partner voor professioneel latex spuiten in de regio Noord-Brabant. Wij kunnen in één dag uw plafond voorzien van kwaliteits latex verf en laten uw huis uiteraard netjes achter. Latex spuiten heeft een aantal voordelen ten opzichte van het traditionele rollen. Hier vertellen we u graag meer over.

Muren laten spuiten met latex verf

Het laten spuiten van uw muren is ten eerste (vanaf 100 vierkante meter) voordeliger dan traditioneel rollen. U kiest daarnaast voor latex spuiten omdat u het mooiste resultaat wilt. Doordat de latex op uw muren gespoten, en niet gerold wordt met een roller, ontstaan er geen banen of strepen. We spuiten nat in nat. De muren krijgt dus een prachtig egaal uiterlijk. De Kroon Latex Spuiten biedt altijd superstrak resultaat. Daarbij is er op langere termijn geen sprake van vergeling of andere verkleuring, omdat wij gebruik maken van A kwaliteit latexverf, met schrobklasse 1. De latex is direct dekkend. We kunnen de muren van uw huis in één dag voorzien van latex verf. Voor een prachtig eindresultaat kitten wij alle inwendige naden af voordat we beginnen met het suiten. 

De Kroon Latex Spuiten

Op zoek naar een professionele latex spuiter in de regio Noord-Brabant? Het team van De Kroon staat voor u klaar. U kunt telefonisch, per e-mail of via de website contact met ons opnemen of eenvoudig een offerte aanvragen voor plafond en muren spuiten. We hebben hiervoor slechts een aantal gegevens en informatie van u nodig. We nemen binnen een paar uur contact met u op om de wensen te bespreken. Vervolgens komen we graag bij u langs om in te meten en het verdere proces met u door te nemen. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Neem contact op!

https://www.dekroonlatexspuiten.com/muren-spuiten/