Skazz
Image default
Business

Mijn nieuwe schuifpui!

Een tijdje terug heb ik bij mij thuis een goedkope schuifpui laten monteren. Het was iets waar ik best lang over na heb moeten denken, maar uiteindelijk heb ik het toch laten doen. Ik ben er nog heel erg blij mee want het heeft heel veel pluspunten en is op veel dingen in mijn woning van positieve invloed. In deze blog zal ik hier wat nader ingaan op wat er allemaal voor voordelen verbonden zijn aan een schuifpui en hoe mijn koopervaring bij Schipper Ede was. Hier ben ik namelijk ook erg positief over, alles verliep naar wens en daarom heb ik er ook voor gekozen om een blog te schrijven over Schipper Ede.

De schuifpui van Schipper Ede

Als je ervoor hebt gekozen om een schuifpui aan te schaffen dan is de vervolgstap bepalen waar je hiervoor naartoe gaat. Ik ben naar binnen gegaan bij Schipper Ede, dit is een aanbieder die heel veel te bieden heeft als het gaat om kozijnen, deuren, ramen, maar ook voor een schuifpui kun je bij hen terecht. Dit was ook hetgeen waarvoor ik naar Schipper Ede ben gegaan. Samen met een medewerker liepen we door de showroom en ik werd geadviseerd over wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en wat er precies bij mij zou passen. De voordelen van een schuifpui werden aan mij verteld. De belangrijkste en meest opvallende vond ik zelf dat het ervoor zorgt dat er een veel ruimere doorgang komt tussen de achtertuin en de woonkamer of keuken. Dit is vooral praktisch in de zomer als er bijvoorbeeld barbecues georganiseerd worden bij u thuis. Hiernaast komt er een stuk meer licht de woonkamer in wat het al snel een stuk vrolijkere uitstraling geeft en een fijnere omgeving om in te wonen.

Meer weten?

Als je meer wil weten over een schuifpui en wat het allemaal voor pluspunten met zich meebrengt dan is mijn advies om bij Schipper Ede naar binnen te gaan. Dit is wat ik ook deed toen ik er nog helemaal geen kennis over had. Het werd allemaal zo duidelijk aan mij verteld door de medewerker van Schipper Ede dat ik vrij snel was verkocht.