Skazz
Image default
Business

Meetapparatuur van Chroma: Krachtige en voelbare kwaliteit

Chroma is een bedrijf dat is opgericht in 1984 en gespecialiseerd is in het leveren van precisie test- en meetapparatuur. Dit bedrijf is een zeer grote naam in Azië en maakt ook steeds meer naam in andere werelddelen als Europa en de Verenigde Staten. Ze bedienen diverse markten zoals LED, elektrische voertuigen, thermo-testen en nog vele andere technologische systemen. Het bedrijf steekt een groot deel van haar tijd en energie in het onderzoeken en ontwikkelen van de beste testoplossingen voor de technologische industrie.

Waarom meetapparatuur van Chroma?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist meetapparatuur van Chroma moet aanschaffen. Als u kiest voor Chroma, dan kiest u voor kwaliteit. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en het bedrijf heeft ook zijn eigen management en afdeling als het gaat om het repareren van de systemen. De meetinstrumenten zijn zeer nauwkeurig en de instrumenten gaan langdurig mee. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u contact opnemen met de afdeling reparatie bij de Europese organisatie dat zich gevestigd heeft in Ede, provincie Gelderland.

Naast de hoge kwaliteit en service bij reparaties, staat ook klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en duurzaam denken en werken erg hoog bij het bedrijf in het vaandel.

Welke meetapparatuur valt hieronder?

Divers meetapparatuur valt onder deze naam, bijvoorbeeld de elektronische belastingen met diverse elektronische loads. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 63200E serie DC loads. Deze serie heeft USB, LAN en GPIB control options en CC, CR, CV en CP mode. Ook de AC- en DC voedingen worden geleverd zoals de 61600 serie enkel- en driefase AC voedingen of de 61500 serie enkelfase AC voedingen 500 VA – 90 kVa. Bent u op zoek naar safety tester? Ook die kunt u bij hen vinden, zoals de 19032 Electrical safety analyzer me twin-port function en OSC.

TT&MS

TT&MS (total test and measurement support) heeft meetsystemen van diverse merken voor u, het maakt hierbij niet uit in welk vakgebied u zich gespecialiseerd heeft. Meetapparatuur Chroma via TTMS bestellen? Wij kunnen u adviseren over welke systemen en apparatuur het beste bij u past. Kijk op de site voor het gehele aanbod.