Skazz
Image default
Business

Marazzi tegels kopen

Marazzi tegels

Zit u middenin een verbouwing en wilt u weten wat de trends op het gebied van tegels zijn? Dat vertellen wij u graag! We beginnen met de trend van tegels die de look hebben van natuursteen. Door het gebruik van reliëf en patronen, lijkt de imitatie van natuursteen alsof de tegel van echt natuursteen is. Door de manier van verwerken, door hoge temperatuur en de hoge druk, kan er vrijwel niks in de tegel trekken. Hierdoor is de tegel onderhoudsvriendelijk, zodat de tegels niet snel last heeft van vlekken, krassen of deuken.

Tegels met betonlook

Een andere opkomende trend zijn grote vloertegels. Steeds vaker worden grote tegels gecombineerd met een betonlook. De afmetingen van tegels lopen van 75×75 centimeter tot soms wel 92×92 centimeter. Een grote tegel zorgt vaak voor rust in het interieur en heeft minder onderhoud nodig, omdat er minder voegen zijn waar vuil in kan gaan zitten.

Keramiek

Ten slotte wordt er steeds meer met keramiek gewerkt. In tegenstelling tot natuursteen of hout, heeft keramiek bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om allerlei materialen zo goed te imiteren, dat het niet te zien is qua uiterlijk. Door gebruik te maken van keramiek, creëert u een luxe uitstraling in uw interieur. Door te spelen met verschillende formaten, ziet de ruimte er speels uit.

Marazzi tegels kopen?

Alle tegels uit de genoemde trends zijn verkrijgbaar bij Regge Tegels. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Marazzi tegels. De collectie van Marazzi bestaat uit verschillende stijlen tegels, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij uw wensen. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kunt u vrijblijvend doen bij Regge Tegels, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u liever de tegels in de showroom bekijken? Dat kan! U bent welkom in de showroom in Enter, waar u de mooiste tegels kunt bewonderen.

https://www.regge-tegels.nl/