Skazz
Image default
Business

Linkbuilding uitbesteden? | SAM Online Marketing

Linkbuilding

Een goede website is ondenkbaar zonder linkbuilding. Met linkbuilding laat u aan zoekmachines zien hoe uw online netwerk eruit ziet. De meest bekende zoekmachine is Google. Linkbuilding is voor online succes een belangrijk aspect. Grofweg zijn er twee verschillende manieren van SEO zoekmachine optimalisatie linkbuilding, namelijk:

–       extern: het linken van en naar andere websites;

–       intern: de structuur van de website betreft navigatie.

Externe linkbuilding is in principe dat andere websites een link naar uw website geven. Linkbuilding ontstaat wanneer men iemand anders toestaat een link op hun site te zetten. Deze links moeten relevant zijn voor het onderwerp van uw homepage. Een voorbeeld is: een makelaar plaatst een link voor een hypotheek verschaffer. Het is voor de hypotheek verschaffer interessant omdat mensen die een nieuw huis willen aanschaffen vaak een hypotheek nodig hebben. 

Interne linkbuilding heeft louter met uw eigen webpagina te maken. Uw homepage moet duidelijk aangeven wat uw niche is. Daarnaast is de navigatie op de website belangrijk. Uw moet de volgende vraag stellen: is het makkelijk voor mijn bezoekers te navigeren naar het onderwerp wat zij belangrijk vinden? Dit geeft aan dat uw internetpagina structureel goed in elkaar zit.

Linkbuilding Uitbesteden?

In het kort is dit linkbuilding. Maar dat is niet zo makkelijk. Aangezien linkbuilding een aanzienlijk aandeel heeft in het uitmaken van uw pageranking is het van belang de juiste verbindingen te zien. Er zijn diverse tools die u helpen uit te zoeken hoe hoog uw pageranking is. Een link naar een ‘slechte’ landingspage zal uw waarde laten dalen. Een link naar een ‘goede’ landingspage zal uw waarde echter laten stijgen. De hoeveelheid linkbuilding maakt ook uit omdat de zoekmachine van Google in het geval van te veel verbindingen er van uit gaat dat er sprake is van linkfarming.

Om een goede balans te vinden tussen de niet en wel relevante links en de hoeveelheid relevante links is een online marketing bureau vaak de oplossing. Zij zorgen voor een overzichtelijk netwerk en analyse wat betreft de aantallen. Zij vergemakkelijken ook het eventuele omgooien van het linkbuilding netwerk voor de website van uw bedrijf. Externe en interne linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en de linkbuilding specialisten helpen u hier graag bij. U kunt op de website een gratis SEO scan doen. Tevens zult u merken dat u voor weinig geld het maximale uit uw website kunt halen.

Related Posts

Koop online jouw nieuwe jethelm tegen een voordelige prijs

Animatiestudio View Glue

SIP trunk, populaire spraakcommunicatie