Skazz
Image default
Business

Laat uw huis er op zijn best uit zien met onze woningfotografie

Als u uw huis er op zijn best uit wilt laten zien, bent u bij ons op het juiste plek voor het laten fotograferen van uw woning. Bent u op zoek naar een topfotograaf om foto’s van uw huis te maken vanuit verschillende standpunten met verschillende technieken? Misschien wilt u uw huis op Funda zetten met mooie foto’s omdat u als particulier uw huis wilt verkopen. Of bent u toevallig een makelaar die foto’s wil laten maken van meerdere woningen? Zowel particulieren als makelaars kunnen bij ons terecht. Makelaars kunnen namelijk kiezen voor het voordelige combinatiepakket, wat inhoudt dat wij foto’s voor u maken van diverse woningen aan met de 360 graden techniek. Particulieren kunnen hier natuurlijk ook voor kiezen, maar hebben meer keuzevrijheid tussen de diverse technieken die wij u aanbieden.

Kies voor de woningfotografie die bij uw huis past

Zoals beschreven verzorgen wij bij Vastgoed Foto & Video dus woningfotografie aan de hand van drie verschillende technieken die elk zo hun eigen voordelen hebben. Elk huis is namelijk uniek en heeft een andere techniek nodig om de beste foto’s en video’s te realiseren. Een populaire techniek is de woningfotografie aan de hand van drones. De drone zorgt ervoor dat uw huis en landgoed mooi samen in beeld kunnen komen, omdat de camera op unieke wijze op verschillende standpunten gebracht kan worden. Een drone kan dan ook op grote hoogte komen en mooie vloeiende video’s maken. De drone is dan ook een ideale optie voor mensen die woningfotografie nodig hebben voor een groot huis met groot landgoed. De hoogtefotografie lijkt enigszins op de woningfotografie aan de hand van drones. Het verschil is dat bij de hoogtefotografie de foto’s ook van grote hoogte worden genomen, maar minder hoog dan met een drone, namelijk zo’n acht meter vanaf de grond. Deze techniek is ideaal voor foto’s vanuit schuine hoeken. Met de derde techniek, de 360 graden techniek, is het mogelijk om virtueel door het huis te lopen en kan u de mogelijke koper interactief laten bewegen door uw huis.

Onze website

Klinkt een van deze technieken u goed in de oren? Of wilt u meer weten over onze woningfotografie en onze aanvullende diensten (zoals digitale plattegronden en woningen laten inmeten)? Neem dan een kijkje op onze site: https://vastgoedfotovideo.nl/.

Related Posts

Een verhuisbedrijf in Wageningen voor jou

Presentatie van een product

Mooie grafstenen & grafmonumenten op maat voor u gemaakt