Skazz
Image default
Business

ISDN stopt! Stap nu over naar VoIP!

Wist u dat ISDN stopt? Veel mensen maken daarom de overstap van ISDN van VoIP. Maar wat houdt ISDN nu eigenlijk in? In dit artikel behandel ik wat de overstap voor u inhoudt en wat ISDN nu daadwerkelijk betekent. Zo hopen wij dat wij u een beter beeld kunnen geven over deze overstap en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. De Nederlandse Provider helpt u graag bij het ontdekken hiervan en neemt u mee in de wereld van ISDN naar VoIP.

Consequenties van ISDN stopt

U stapt over van ISDN naar VoIP omdat ISDN stopt. Dan is het natuurlijk belangrijk dat u weet wat ISDN eigenlijk betekent. ISDN staat voor Integrated Services Digital Network. Dit is een telefoonlijn die de analoge telefoonlijn kan vervangen. ISDN werkt op dit moment over het koperen netwerk van KPN en is een digitale telefoonlijn. Op dit moment zijn er nog erg veel bedrijven die gebruik maken van ISDN. Vaak komt dit door gemakzucht en door onwetendheid. Zij weten niet dat VoIP de toekomst aan het worden is op zowel de zakelijke markt, als op de particuliere markt.

Wij helpen u graag bij het ontdekken van de mogelijkheden

Er zijn een aantal redenen om over te stappen van ISDN naar VoIP. Een belangrijke reden is dat ISDN inmiddels een verouderde techniek is. VoIP heeft als groot voordeel dat dit een stuk goedkoper is dan ISDN. De Nederlandse Provider helpt u graag bij het overstappen van ISDN naar VoIP, zij doen dit zodat u veel kosten kan besparen en gebruik kan maken van de allerbeste technieken. Ook helpt de Nederlandse Provider u graag als u op dit moment nog vast zit aan een contract. Zij gaan graag met u om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken en te zien wat zij precies voor u kunnen betekenen.

Ontdek alle voordelen

Neem gerust een kijkje op de website van de Nederlandse Provider om te zien wat alle mogelijkheden zijn. Zo ziet u precies wat zij voor u kunnen betekenen en wat een overstap van ISDN naar VoIP voor u kan betekenen. Graag tot ziens bij de Nederlandse Provider!