Skazz
Image default
Business

Horeca personeel inhuren via Attend

Horeca personeel inhuren via Attend

Op zoek naar een echte horecaprofessional voor uw onderneming, maar heeft u geen tijd om zelf op zoek te gaan? Schakel Attend in. Zij verhogen de gastbeleving door gekwalificeerd en gastvrij personeel in te zetten. Als geen ander weten zij waar ze op moeten letten bij het inschakelen van personeel. We vertellen graag meer over de vele voordelen die Attend te bieden heeft.

 

Goed personeel is bepalend

Wellicht herkent u het, u bent op een evenement of hebt een diner en het personeel is niet kundig. Dit heeft zijn weerslag op de totale beleving van de avond. Opdrachtgevers hebben behoefte aan flexibiliteit zonder verlies van continuïteit in het serviceniveau.Attend doet dit door te investeren in medewerkers, zij zijn bepalend voor de gastbeleving. Samen met u als opdrachtgever wordt er een vast team samengesteld die qua gedrag en houding passen binnen uw organisatie.

Concepten op maat

Standaardoplossingen worden niet geboden. Iedere opdracht is anders en daarom kunt u van Attend maatwerk verwachten. Voor iedere opdrachtgever wordt er gekeken naar de wensen en behoeften en wat voor personeel hier op aansluit. Het gaat om het maken van een goede indruk en die maakt u maar één keer. Laat daarom horeca personeel uitbesteden over aan Attend en zorg voor een blijvende goede indruk.

Meer weten?

Horeca personeel gezocht? U hoeft voortaan geen uitzendbureau meer nodig om geschikt horeca personeel te vinden, Attend helpt u graag. Attend is gespecialiseerd in de inzet van flexibele hooggekwalificeerde en gastvrije medewerkers.Er wordt 100% de focus gelegd op kerntaken als hogere gasttevredenheid, meer omzet en hogere medewerkerstevredenheid. Nog vragen na het lezen van dit blog? Neem gerust contact op met Attend, door te bellen of een mail te sturen of bezoek de website van AttendDe specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat ze u kunnen bieden op het gebied van hospitality en gastvrijheid.

https://www.attend.nl/