Skazz
Image default
Business

Goedkoopste Powermatic 2 of Powermatic 3 in de Benelux?

De meest populaire elektrische sigarettenmakers in Nederland of Belgie zijn ongetwijfeld de Powermatic 2 en Powermatic 3 automatische sigarettenmachine. Bent u op zoek naar de goedkoopste Powermatic, dan moet u dit stuk lezen!
Wilt u geld besparen door uw eigen sigaretten te maken? Dan heeft u een sigarettenmachine nodig. Er zijn vele sigarettenmachines op de markt. De ene sigarettenmachine is van uitstekende kwaliteit, de andere sigarettenmachine is wat minder gebruiksvriendelijk of maakt minder hoogwaardige sigaretten. Door sigarettenmachines met elkaar te vergelijken, vindt u vanzelf het beste exemplaar.

Volgens kenners van sigarettenmachines zijn de Powermatic 2 en de Powermatic 3 steevast de beste machine. Wilt u een van deze sigarettenmachines kopen, dan moet u op een aantal dingen letten? Als u wil weten wat, lees dan snel verder, want in dit artikel worden deze sigarettenmachines uitvoerig beschreven én met elkaar vergeleken.

Powermatic 2

De Powermatic 2 is een sigarettenmachine van de Oostenrijkse fabrikant ZORR. De elektrische sigarettenmachine is al jaren ontzettend populair. Niet alleen in thuisland Oostenrijk, maar ook in Nederland. De sigarettenmachine presteert niet alleen goed, maar gaat bovendien lang mee. Daar komt nog bij dat de Powermatic 2 een zeer aantrekkelijke prijs heeft.

Goedkoopste Originele Powermatic 2 Plus in Nederland en Belgiehttps://www.sigarettenmakershop.nl/zorr-powermatic/2-plus

Specificaties

De Powermatic 2 is een solide apparaat met een stevige behuizing van kunststof. De binnenzijde van de sigarettenmachine is gemaakt van staal, voor extra stevigheid. De sigarettenmachine kan regular sigaretten maken, maar ook extra long sigaretten met 100 millimeter hulzen.

Verder heeft de sigarettenmachine de volgende specificaties:

 • De Powermatic 2 heeft een reservoir voor het opvangen van reeds vervaardigde sigaretten.
 • De Powermatic 2 heeft een verstoppingsindicator.
 • De Powermatic 2 heeft een volautomatische injector.
 • De Powermatic 2 heeft een koelsysteem.
 • De Powermatic 2 wordt geleverd met stroomkabel van 1,5 meter lang, schoonmaak hulpmiddelen en een handleiding.
 • De Powermatic 2 is 14 centimeter breed, 8,5 centimeter hoog en 10,5 centimeter diep.
 • De Powermatic 2 weegt 0,98 kilogram.

Voordelen

De Powermatic 2 is erg populair. Dit komt omdat deze hoogwaardige sigarettenmachine enkele interessante voordelen heeft. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

 • De Powermatic 2 heeft een automatisch tabaksinjectieproces. Dit maakt de sigarettenmachine extra gebruiksvriendelijk.
 • De Powermatic 2 heeft een gecontroleerde tabaksinname.
 • De Powermatic 2 is erg snel. Met deze sigarettenmachine maakt u de perfecte sigaret in slechts 1 seconde tijd.
 • De Powermatic 2 is zeer gebruiksvriendelijk. Ook mensen met een lichamelijke handicap aan de armen en/of handen kunnen deze sigarettenmachine goed bedienen.
 • De Powermatic 2 is ook geschikt voor het maken van extra lange sigaretten.
 • De Powermatic 2 heeft een lange levensduur.
 • De Powermatic 2 heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen

Voor u de Powermatic 2 koopt, is het goed om te weten dat deze sigarettenmachine ook enkele nadelen heeft. Hieronder zetten we de minpunten van deze sigarettenmachine voor u op een rij.

 • De Powermatic 2 heeft een vrij korte stroomkabel van 1,5 meter lang.
 • De Powermatic 2 heeft geen tabakstrechter. Dit maakt het lastiger om grote hoeveelheden tabak te vullen.

Powermatic 3

De Powermatic 3 is de opvolger van de Powermatic 2. Deze semiautomatische sigarettenmachine maakt het erg gemakkelijk om in een korte tijd een groot aantal sigaretten te maken, zonder dat u hier enige moeite voor hoeft te doen. U hoeft zelf het tabak niet te verdelen in de machine, want dit doet de sigarettenmachine allemaal zelf. Wel is de Powermatic 3 prijziger dan zijn voorganger.

Goedkoopste Originele Powermatic 3 in Nederland en Belgiehttps://www.sigarettenmakershop.nl/zorr-powermatic/3

Specificaties

De Powermatic 3 is zeer stevig. De behuizing van het apparaat is gemaakt van kunststof, het tabaksmes van de Powermatic 3 is gemaakt van titanium en de binnenzijde van de sigarettenmachine is gemaakt van staal. Ook de tabakskamer van de Powermatic 3 is van deze stevige materiaalsoort gemaakt.

Verder heeft de sigarettenmachine de volgende specificaties:

 • De Powermatic 3 wordt geleverd met schoonmaakset.
 • De Powermatic 3 wordt geleverd met handleiding.
 • De Powermatic 3 is 25 centimeter lang, 17 centimeter breed en 15 centimeter hoog.
 • De Powermatic 3 weegt 4 kilogram.

Voordelen

Veel mensen die de Powermatic 3 aanschaffen, willen niets anders meer. Dit is niet zo vreemd, want deze sigarettenmachine heeft diverse zeer aantrekkelijke pluspunten. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van de sigarettenmachine voor u op een rijtje.

 • De Powermatic 3 is zeer stevig. Dit apparaat gaat dan ook erg lang mee.
 • De Powermatic 3 heeft een extra groot reservoir voor uw tabak. Dit betekent dat u het reservoir minder vaak hoeft aan te vullen.
 • De Powermatic 3 is zeer gebruiksvriendelijk. Met deze sigarettenmachine hoeft u minder handelingen uit te voeren om uw eigen sigaretten te maken.
 • De Powermatic 3 is uiterst geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Ook mensen die pijnlijke armen en/of handen hebben, kunnen deze gebruiksvriendelijke sigarettenmachine erg goed gebruiken.
 • De Powermatic 3 is erg snel. Al binnen 1 seconde heeft u de perfecte sigaret gemaakt met deze machine.
 • De Powermatic 3 maakt hoogwaardige sigaretten, met een goede verdeling van tabak.

Nadelen

Het enige nadeel van de Powermatic 3, is het feit dat deze sigarettenmachine beduidend duurder is dan de Powermatic 2. Dit maakt de sigarettenmachine minder geschikt voor mensen met een kleiner budget.

De Powermatic 2 of de Powermatic 3?

De Powermatic 2 en de Powermatic 3 zijn duidelijk de beste machines, Pas echter op voor namaak! Er zijn (veel goedkope Chinese kopieen in omloop. Deze lijken exact op de originele modellen, maar zijn kwalitatief een stuk minder. Koop daarom altijd bij een gerenommeerde winkel. De dealer voor Nederland en Belgie is www.sigarettenmakershop.nl. Welke Powermatic voor u de beste is, is een persoonlijke keuze. Door de voor- en nadelen van de twee sigarettenmachines naast elkaar te leggen, komt u er vanzelf achter welke sigarettenmachine het beste bij u past. Of u nu de Powermatic 2 of de Powermatic 3 aanschaft: u doet gegarandeerd een goede investering waar u vele jaren plezier van heeft.

http://zorrpowermatic.nl/