Skazz
Image default
Business

Gezocht, online Ruitersportzaak

Onlangs zocht ik online een ruitersportzaak. Sinds kort ben ik namelijk helemaal door het dolle. Ik heb eindelijk mijn eigen paardje. Ze is zo lief! Ze is mijn waar geworden droom. Als kind droomde ik al van een eigen paard. Mijn vader was een duivenmelker én erg handig. Hij had een heel groot hok voor zijn trots gebouwd in onze achtertuin. Ik vond het maar niets, die duiven. Elke zondag wedstrijden en ik mocht dan niet achterom komen. Een paard, dát was het voor mij. Ik zag het al helemaal voor me. Hoe vaak ik mijn vader zei: ‘Duivenhok afbreken, zand en gras erin, hek eromheen en mijn paardje erin.’ Het bleef bij een kinderdroom die nooit waarheid kon worden in het achtertuintje van een tussengelegen huurhuis. Ga voor meer informatie naar de website van Paardengruiter.

Een kleurrijke online Ruitersportzaak

Tijdens mijn zoektocht naar een Ruitersportzaak kwam ik eigenlijk al vrij snel terecht op de website van de Paardengruiter. Wat ik zo op het eerste oog op de website kon zien sprak me erg aan. Heel erg zelfs. Het is een kleurrijke Ruitersportzaak met een breed assortiment. En voor mijn Bayesa (wat ‘Droom’ betekent) is alleen het beste goed genoeg. Ze is immers mijn droom die waarheid is geworden. Zelf wil ik natuurlijk ook ‘shinen’ als ik met Bayesa op pad ga. Voor Bayesa heb ik het Lukar Zadeldekje besteld. Lekker vrolijk en kleurrijk. Want zo voel ik me als ik met haar mag werken. Verder natuurlijk een halster en een hoofdstel. Een zadel heb ik kunnen overnemen van iemand op de manege waar ik nu lid van ben. Het was nog helemaal nieuw! Bij de Paardengruiter, de online Ruitersportzaak, ben ik verder nog geslaagd voor wat verzorgingsproducten zoals een setje borstels en zwarte invlechtelastiekjes.

Prima Service en kwaliteit bij deze online Ruitersportzaak

Deze online Ruitersportzaak heeft me in positieve zin verbaasd! Alle producten waren op voorraad en de volgende dag had ik ze al in huis! Gratis! Want ik had een bestelling geplaatst boven € 99,-. Ik had mezelf ook nog getrakteerd op een waanzinnig mooie bodyprotector. Kortom, ik ben zeer te spreken over de service, klantgerichtheid, het assortiment en de snelle levering die ook nog eens gratis bleek te zijn als ik dat zelf even aanvinkte. Tel daarbij op een prachtige website. Ja, ik heb mijn Ruitersportzaak wel gevonden in de Paardengruiter.