Skazz
Image default
Business

Gaat u bouwen of renoveren? Denk vooral aan gevelbeplating!

Een huis, een loods, een schuur, agrarische of industriële bebouwing kent al heel lang het gebruik van gevelbeplating. Je ziet bijna geen panden in een modern industriegebied dat nog gemetseld is. Gevelbeplating is dus niet nieuw maar het gaat wel mee met de ontwikkelingen en eisen die gesteld worden. Bij het fabriceren van gevelplaten wordt aan veel dingen gedacht. Esthetisch moet het verantwoord zijn maar er moet ook gedacht worden aan brandveiligheid en pragmatisme. Een gevelplaat is dus niet zo maar een plaat. Gevelbeplating voldoet aan allerlei gestelde normen. U bepaalt uiteindelijk hoe uw gebouw eruit gaat zien door te kiezen uit de vele mogelijkheden.

Mogelijkheden te over bij het gebruik van gevelbeplating

De keuzes die u krijgt als u voor gevelbeplating kiest bestaan vooral uit profilering en kleur. Daarmee kan u uw gebouw een onderscheidende uitstraling geven. De profilering is zeer divers waardoor er echt een verschil gemaakt kan worden. De beplating kan in de meeste gevallen ook geïsoleerd geleverd worden. Dat maakt dat de bouw snel en efficiënt kan verlopen. En vanzelfsprekend zijn er diverse mogelijkheden om deuren en ramen te plaatsen.

Utiliteitsbouw of woningbouw; voor alle disciplines bestaan er gevelplaten

Het meest verstandige is dat het bedrijf dat de platen maakt ook uitvoering geeft aan het plaatsen ervan. Voor u als opdrachtgever werkt dat prettig aangezien de lijnen kort en overzichtelijk zijn. EG Assembly bijvoorbeeld heeft personeel in dienst die vakkundig de beplating aan kan brengen. Daarnaast adviseren ze ook eerder in het proces. Zij kunnen u precies vertellen wat wel en niet kan, wat wel en niet verstandig is. Ze laten u de mogelijkheden ontdekken. EG Assembly is een degelijk bedrijf met jarenlange ervaring in met name de utiliteitsbouw en de agrarische sector. Steeds vaker worden ook woonhuizen voorzien van gevelbeplating. Meestal om een expliciete uitstraling aan het pand te geven. Schroom niet en neem eens vrijblijvend contact op.

https://www.egbv.nl/