Skazz
Image default
Business

Erkende keuring van hijswerktuigen door EKH.nl

EKH.nl is een erkend keurbedrijf voor hijs- en hefmiddelen. Met al meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied kan EKH.nl u voorzien van advies op het gebied van keurvoorschriften, werkvoorschriften en erkende keuringen. EKH.nl verzorgt ook de opleidingen tot EKH.nl keurmeester boven de haak en keurmeester onder de haak. EKH.nl brengt de wettelijke normen en richtlijnen eenvoudig in de praktijk. Ons doel is het veiligheidsniveau van hijs- en hefmiddelen zo hoog mogelijk te houden! 

Hijsen en heffen 

EKH.nl controleert de kwaliteit van hijs- en hefmiddelen. We maken onderscheidt tussen activiteiten boven de haak en onder de haak. De onderdelen in beide categorieën moeten geheel in orde zijn voor gebruik om veiligheid te kunnen waarborgen. EKH-bedrijven boven de haak inspecteren hijskranen, hijswerktuigen die op een vaste plaats gebonden zitten, zoals in fabriekshallen. EKH-leden onder de haak keuren losse onderdelen zoals kettingwerk, staalkabels en pallettrucks.    

Brede rol van EKH.nl

Binnen EKH.nl zitten keurbedrijven van hijs- en hefmiddelen. We zijn gespecialiseerd in de inspectie van hijs- en hefwerktuigen. Werkvoorschriften en richtlijnen moeten worden nageleefd. EKH.nl leidt deskundige keurders op met de opleidingen. Inspectie en keuring gebeurt op vakkundige en uniforme wijze. Bedrijven kunnen door een deskundige EKH-keuring voldoen aan de wettelijke zorgplicht voor de werknemers. Aangesloten bedrijven dienen bij levering, keuring en beproeving aan de werkvoorschriften te houden. EKH.nl adviseert uw bedrijf aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. 

Betrouwbare inspectie door EKH.nl

Door een regelmatige keuring en beproeving door EKH.nl neemt u de veiligheid van uw werknemers in zekerheid. Wij helpen de beste veiligheid te creëren voor uw werknemers. De inspectie geeft u bewijs van veiligheid. Bij EKH.nl krijgt u een complete betrouwbare inspectie van uw hefwerktuigen en hijsmiddelen. Voor de constructie en het gebruik van gereedschappen bestaan voorschriften. Onze keurmeesters keuren graag de gereedschappen van uw bedrijf en ontvang een EKH-keurmerk. Tijdens een inspectie door EKH.nl wordt onderzocht of een hijs- en hefmiddel nog veilig gebruikt kan worden. De keuring wordt vastgelegd in een keuringsrapport. Bij EKH.nl worden u gereedschappen gegarandeerd gekeurd op een deskundige, correcte en professionele wijze. Verzeker de veiligheid van uw hijs- en hefmiddelen door een keuring van EKH.nl!