Skazz
Image default
Business

Een veranda laten bouwen door een bouwbedrijf uit Veenendaal

Wij hebben een veranda in de tuin laten bouwen door een goed bouwbedrijf uit de omgeving van Veenendaal. Al voor een lange tijd wilde we graag een veranda in de tuin, waar we lekker konden zitten relaxen. We hadden in principe eerst een ander bedrijf die dit voor ons zou gaan regelen, maar die zijn ineens failliet geraakt en daar wilde het risico niet nemen om geld aan hun te investeren als ze het niet eens kunnen maken. Hierdoor moesten we op zoek naar een ander bedrijf.

Een goed bouwbedrijf in de omgeving van Veenendaal zoeken

Nu moesten we een ander bouwbedrijf rondom Veenendaal vinden die ons wilde helpen in het realiseren van een Veranda. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven waar we uit kunnen kiezen. Wat we wel meteen merkte is dat ieder bouwbedrijf een eigen specialisatie heeft in de bouw. Bijvoorbeeld er is een bouwbedrijf hier in de omgeving die zich vooral focust op het maken van trappen en handige oplossing hiervoor. Daarom moesten we specifiek zoeken naar een bedrijf die goed was met tuinen. Die hadden we snel gevonden en konden we ook goed in contact mee komen. Dit bedrijf was Van Appeldoorn Bouw en we konden daar op gesprek komen om te kijken wat we nu precies wilde hebben in onze tuin. Tijdens dat gesprek verliep alles soepel en konden er samen goed uitkomen hoe het ideale plaatje eruit zou zien.

Nu een lekker plekje in de tuin

De dag van de bouw ging alles erg goed en konden wij zelf een beetje meehelpen! Het bedrijf werkt erg nauwkeurig en wist precies wat ze moesten doen. Na ongeveer een paar uur konden we al onze nieuwe meubels erin zetten en klaar was hij. Nu genieten we elke dag van de heerlijk veranda en zijn we super blij met de goede service van Van Appeldoorn Bouw.

Contact

Heeft u ook een grote bouwklus en wilt u een bouwbedrijf die nauwkeurig werkt? Bekijk dan voor meer informatie op de website van Van Appeldoorn Bouw. U vindt daar ook een fotoreeks als portfolio wat ze hebben gedaan.