Skazz
Image default
Business

Een ooglidcorrectie moet een weloverwogen beslissing zijn

Een vriendin van me adviseerde me eens op onderzoek te gaan om eindelijk een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl te laten doen. Ze wist me te overtuigen om me geheel vrijblijvend te laten informeren. Ik had al zo vaak tegenover haar ‘geklaagd’ over mijn vermoeide blik, mijn hoofdpijn. Maar ook over mijn onzekerheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb altijd het idee dat mensen me ouder inschatten dan dat ik ben, juist vanwege die hangende bovenoogleden. Een ooglidcorrectie zou heel goed voor mijn eigenwaarde zijn, dacht ze.

Neem zeker geen onnodige risico’s aangaande een ooglidcorrectie

Toen ik op zoek ging naar meer informatie over een ooglidcorrectie heb ik online van alles voorbij zien komen. Wel tientallen organisatie die je fantastische aanbiedingen doen met betrekking tot een ooglidcorrectie. Van ziekenhuis tot klinieken en zelfs huisartsen die, zo lijkt het wel, wat ‘bijklussen’ en ooglidcorrecties aanbieden. Ik ben zelfs organisaties tegen gekomen die geheel verzorgde reizen aanbieden naar het buitenland, met als ‘enige’ (?) doel: goedkope ooglidcorrecties. Je moet er toch niet aan denken. Je spreekt de taal vaak niet zo goed dat je bepaalde medische termen of specifieke woorden helemaal niet begrijpt. Stel je voor er treden complicaties na zo’n ooglidcorrectie op, hoe leg je in een vreemde taal goed uit hoe of wat? Ook al is het een relatief kleine operatie zoals ik in de informatie op internet reeds ontdekt hebt, je moet het toch echt niet onderschatten. Ook een ooglidcorrectie is en blijft een operatie. En daarmee kun je volgens mij niet voorzichtig genoeg zijn.

Doe gedegen onderzoek voordat je een ooglidcorrectie laat uitvoeren

Een ooglidcorrectie zou ikzelf nooit onderschatten. Er is altijd een kans dat het misgaat, dat er iets misgaat. Een infectie of een allergische reactie op wat dan ook. Je weet immers niet of je nergens allergisch voor bent of dat je slechts allergisch bent voor hetgeen dat je wel weet. Nee, voordat iemand een ooglidcorrectie bij mij mocht uitvoeren, wilde ik eerst weten met wie ik te maken had.

Een ooglidcorrectie? Ervaring geeft meer vertrouwen dan prijs

Tijdens mijn zoektocht naar een gerenommeerde arts die bij mij de ooglidcorrectie mocht uitvoeren, stuitte ik op Ooglift in Maarsen. En dan met name dokter Geerling. Ik kijk liever wat verder dan alleen de prijs van een ooglidcorrectie. Want met meer dan 19.000 ooglidcorrecties zijn zij niet alleen wat henzelf betreft maar ook wat mij betreft dé specialist op het gebied van ooglidcorrecties. Na mijn eerste kennismaking en intakegesprek ben ik volledig overtuigd. Ik ben mijn vriendin dankbaar dat ze het bespreekbaar maakte en me aanzette tot het nemen van de beslissing een ooglidcorrectie te laten uitvoeren.