Skazz
Image default
Business

Een mantelzorgchalet

Steeds meer mensen in Nederland krijgen te maken met zorgbehoevende ouders die meer hulp nodig hebben dan het systeem ze kan geven, voor deze mensen is een mantelzorgchalet een uitkomst. Een mantelzorgchalet voor uw zorgbehoevende ouders kopen ontlast de mantelzorg, omdat uw ouders zich in een mantelzorgchalet bevinden waar ze hun privacy behouden, en het voor u veel makkelijker is om die mantelzorg te geven. Het zou kunnen dat u een mantelzorgchalet een goed idee vindt, maar tegen het werk en de stress die gepaard gaat met het regelen van een mantelzorgchalet op ziet. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want wij van Chaletbouw Wernsen regelen dat voor u.

Een mantelzorgchalet van Chaletbouw Wernsen

Zoals al is gezegd, in een mantelzorgchalet kunt u de beste mantelzorg bieden die uw zorgbehoevende ouders nodig hebben. Daarnaast behouden uw ouders de privacy waar iedereen op gesteld is, maar bent u in de buurt voor wanneer u nodig bent. Dat is het voordeel van een mantelzorgchalet. Chaletbouw Wernsen houdt van korte lijntjes, en houdt daarom de lijntjes ook kort. Zodra u uw wensen met ons gedeeld hebt over de mantelzorgchalet, gaan wij aan de slag met het bouwen van de mantelzorgchalet, op maat natuurlijk. De mantelzorgchalet wordt dan ook door ons op locatie geplaatst. Daarbij adviseren we u over wat het handigst is en wordt de hele papierwinkel door ons geregeld die komt kijken bij de bouw en plaatsing van een mantelzorgchalet. Bij ons luidt het motto: uw zorg is de mantelzorg!

Hoe werkt het?

U vraagt zich misschien af hoe dat gaat, een mantelzorgchalet bouwen en plaatsen, en of dat proces niet erg ingewikkeld is en met veel regelgeving gereguleerd is. Dat klopt, maar veel van de gemeentes waar wij eerder mantelzorgchalets geplaatst hebben, hebben hun regels versoepeld omtrent het bouwen van een mantelzorgchalet bij uw woning of die van uw ouders. Natuurlijk voldoet een mantelzorgchalet van Chaletbouw Wernsen aan de eisen die wij stellen aan de veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid. Wij zoeken uit hoe rekbaar uw gemeente is, en vragen de omgevingsvergunning aan wanneer u die nodig heeft. Wij ontzorgen!