Skazz
Image default
Business

Een lamelparket was de beste keuze voor mijn huis!

Ik zat te twijfelen of ik nu een lamelparket of een eiken vloer in huis wilde hebben. Sindskort heb ik met mijn vriend een huis gekocht en we zijn er super blij mee. Het enige wat ons een beetje irriteert was de vloer in het huis. Het was niet de meest mooie vloer ooit en het gaf ook niet de goede sfeer af die wij zochten. Daarom gingen we kijken voor bepaalde houten vloeren en kwamen snel bij twee soorten terecht.

Een lamelparket of toch een eiken vloer?

De twee soorten vloeren waar wij uit willen kiezen waren de eiken vloer en het lamelparket. alle twee hadden ze de sfeer die wij zochten maar we konden maar niet zien wat het verschil tussen de twee vloeren was. Daarom zochten wij een expert op dit gebied die ons goed kon adviseren hierin. Al snel kwamen we bij Bax Houthandel terecht en gingen we samen praten over ons probleem. De werknemer legde uit wat nu het verschil is tussen een eiken vloer en een lamelparket. Een lamelparket is goedkoper omdat de onderste en de middelste laag van de plank van goedkoop hout zijn gemaakt en alleen de bovenste laag van echt puur eiken hout is gemaakt. Met een eiken vloer zijn alle lagen van eiken hout en deze moet je zeker goed onderhouden anders wordt en lelijk en kan het hout uitsterven, want eiken hout leeft dus heeft ook de juiste onderhoud nodig.

Het resultaat

Uiteindelijk, met overleg met een werknemer van Baxhouthandel, hebben we een keuze kunnen maken. We zijn toch voor een lamelparket gegaan. Het gaf nog steeds een warm en houten sfeer af die wij wilde en voor een goedkopere prijs. Bovendien hoefde deze vloer minder vaak te onderhouden en bij een echte eiken vloer moet dat wel. Na deze keuze hebben het personeel van Bax houthandel deze bij ons in het huis gelegd en we zijn er super blij mee. We hadden echt geen betere keuze kunnen maken.

Contact

Wilt u meer informatie over houten vloeren? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over houten vloeren en het bedrijf zelf.