Skazz
Image default
Business

Een goede fietsenmaker in Veenendaal gezocht

Voor mijn oom en tante, op leeftijd, maar nog erg vitaal, ging ik op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal. Mijn oom en tante hebben zelf geen kinderen. Daarom hebben ze mijn hulp gevraagd. Ze zijn nog erg vitaal, maar niet zo thuis in de online wereld, waardoor het mij beduidend minder tijd zou kosten om voor hen een goede fietsenmaker in Veenendaal te vinden.

Een fietsenmaker uit Veenendaal die akkefietjes voorkomt

Mijn oom en tante zijn op zoek naar een goede, betrouwbare en vakkundige fietsenmaker in Veenendaal omdat ze jaarlijks heel wat kilometers op de fiets afleggen. Op die manier voelen ze zich volledig vrij en kunnen gaan en staan waar zij willen. Ze nemen het liefst hun fietsen mee met de auto. Zo kunnen ze veel meer van de prachtige natuur die Nederland rijk is, maar ook de prachtige natuur in het buitenland, per fiets ontdekken. Beginnen met een fietstocht vanuit thuis, betekent toch vaak dat je bekende plekjes aandoet. Mijn oom en tante hadden al enkele jaren op rij voor vertrek naar hun fietsbestemming, hun fietsen een grote beurt laten geven. Maar telkens weer werd hun fietsvakantie verstoord door gedoe aan hun fiets. Het was telkens wat. Een achterrem die dienst weigerde, een ketting die veel te vaak eraf liep, speling in het stuur, balhoofd dat los zit, buitenkabel totaal versleten. Van die kleine dingetjes die eigenlijk niet zouden mogen voorkomen bij jaarlijks onderhoud en natuurlijk tijdens hun vakantie opgelost moesten worden.

Een fietsenmaker uit Veenendaal met beroepstrots

Een fietsenmaker uit Veenendaal die onderhoud en service hoog in het vaandel heeft staan, dát is JZ fietstechniek. Veel werk, maar hoogst noodzakelijk. Een fietsenmaker met passie en hart voor elk rijwiel dat hij onder handen krijgt, ook de wat oudere fietsen zoals die van mijn oom en tante.  Een vakman die prima werk levert. Want sinds de fietsen bij JZfietstechniek in onderhoud zijn, hebben mijn oom en tante puur kunnen genieten tijdens hun laatste fietsvakantie in België. Geen akkefietjes meer, puur vertrouwen in hun tweewieler. Dat is wat Johan van JZfietstechniek, dé fietsenmaker uit Veenendaal, mijn oom en tante teruggegeven heeft. Mocht het in de toekomst wenselijk zijn, zullen mijn oom en tante Johan gegarandeerd belonen door hun nieuwe fietsen bij hem aan te schaffen.  Als dank voor zijn vakmanschap als dé fietsenmaker uit Veenendaal.