Skazz
Image default
Business

De ISDN lijnen gaan verdwijnen!

In heel Nederland gaan de ISDN lijnen verdwijnen. Nu is dit voor de meeste mensen vakjargon en daarom zal ik in deze blog uitleggen wat dit precies betekent en wat voor gevolgen dit zal hebben voor de meeste mensen. Wij zijn hierop attent gebracht door De Nederlandse Provider, zij hebben bij ons ervoor gezorgd dat we weer normaal kunnen bellen via een verbinding die geschikt is voor de toekomst. Dit hebben ze gedaan door de ISDN lijnen te laten verdwijnen en de telefoonverbinding via internet te laten lopen. Bellen via internet wordt Voip genoemd en er zijn een aantal voordelen die De Nederlandse Provider aan ons heeft verteld. In deze blog deel ik hier graag wat meer over.

 

Wat betekent het voor u dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen?

De ISDN lijnen zullen op termijn ook bij u in de vestiging en regio gaan verdwijnen. Dit heeft als gevolg dat je niet meer via jouw huidige telefoonverbinding kunt bellen, maar dat je deze moet vervangen met een andere verbinding. Het gaat van bellen via de ouderwetse lijnen naar bellen via internet. Dat ISDN lijnen verdwijnen is iets wat een voordeel heeft, namelijk dat de kwalen van de oude verbinding worden weggeholpen, hiernaast betekent het dat je over moet gaan op een nieuwe verbinding, namelijk via internet. Dit is even een korte transitie, maar zodra het eenmaal achter de rug is heb je minder last van ruis op de verbinding en kun je met veel mensen tegelijk bellen naar het buitenland of binnen Nederland. De Nederlandse Provider zorgt er bij jou voor dat de transitie snel verloopt.

 

Meer weten?

Mocht je interesse hebben in meer informatie over De Nederlandse Provider en wat het verdwijnen van de ISDN lijnen voor jou allemaal betekent dan is mijn advies om ten eerste contact op te nemen met De Nederlandse Provider. Zij kunnen wegens hun technische kennis u namelijk alles vertellen over wat relevant is en hier is een advies aan gekoppeld over te te ondernemen vervolgstappen voor uw bedrijf om weer een vernieuwende verbinding te krijgen.