Skazz
Image default
Business

De goedkoopste opslagruimtes vind je in Diemen

In Diemen kun je echt voor een prikkie een opslagruimte scoren. Ik had zelf een opslagruimte nodig omdat ik tijdelijk ergens ging wonen totdat mijn echte appartement klaar was. Maar dat duurde nog een paar maanden, dus moest ik ook wat andere spullen kwijt in een tijdelijke opslagruimte. Alleen in de omgeving van Diemen zijn er opslagruimtes die veel te duur zijn voor een jongvolwassenen. Daarom ging ik kijken of er een goedkopere manier was voor mij om iets te regelen.

Verhuisservice bij de opslagruimtes in Diemen

Het was even zoeken naar een goedkope opslagruimte in de omgeving van Diemen, maar uiteindelijk heb ik een website gevonden waar ik dat kon doen. Dat bedrijf was Opslag 020. Daar kon ik voor het goedkoopste tarief mijn spullen laten komen ophalen en brengen naar de aangegeven locatie van de opslagruimtes. Ofterwijl er zat verhuisservice bij en dat kwam super goed voor mij uit. Want ik had eerst zelf allemaal vrienden geregeld die auto’s hadden waarmee we gingen verplaatsen. Maar uiteindelijk vielen er een paar af en konden we dit idee niet meer laten doorgaan. Dus ging ik hopen dat de medewerkers van Opslag 020 voorzichtig waren met mijn spullen. Want ik heb weleens horror verhalen hierover gehoord en die wil ik zelf niet meemaken.

Alles is goed opgeborgen

De dag van de verplaatsing van mijn spullen ging echt super goed. De medewerkers van Opslag 020 waren ruim op tijd aanwezig en ze deden erg voorzichtig met de breekbare spullen die in dozen waren gedaan. Bovendien waren ze ook erg gezellig en konden we soms ook even lachen. Ook het uitladen in de opslagruimte ging goed. Alles zit netjes nu in de opslagruimte die ik had gereserveerd en de mannen waren zo aardig om mij daarmee te helpen. Als je als klant service wilt, moet je kiezen voor Opslag 020.

Probeer het zelf!

Heeft u ook een tijdelijk ruimte nodig waar u even snel wat spullen kwijt kunt? Bekijk dan de website van Opslag 020 via www.opslag020.nl voor meer informatie over waar zij allemaal opslagruimtes hebben staan en wat zij verder voor u kunnen betekenen.