Skazz
Image default
Business

De fantasy shoes van Shoelia

Shoelia is de allerbeste van Nederland als het gaat om het ontwerpen van unieke schoenen op maat. Begonnen als een ideetje en vervolgens uitgegroeid tot een goedlopende schoenenwinkel. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er wel wat mij en zorgen ervoor dat het printje op de schoenen wordt gebracht. Onze schoenen worden niet voor niets fantasy shoes genoemd. Het is in feite een fantasie die dankzij shoelia werkelijkheid wordt. Wij zijn absoluut uniek in onze ontwerpen. Nog geen enkele winkelketen in Nederland heeft zich deze richting op ontwikkeld en wij van Shoelia dus wel, daarom zijn wij de allerbeste van Nederland.

De medewerkers van shoelia ontwerpen schoenen naar uw persoonlijke voorkeur

Shoelia verkoopt prachtige en bijzondere herenschoenen, speciaal op maat gemaakt voor iedere gelegenheid. Wij passen de schoen volledig aan naar uw persoonlijke voorkeur. Heeft u iets met molens, dan maken wij deze op uw schoenen. Heeft u iets met een bepaalde kunstenaar? Ook daar weten wij iets moois van te creëren. Onze ontwerpers zijn iedere dag bezig met de meest mooie, bijzondere en waardevolle ontwerpen. Door speciale samenwerkingen die wij zijn aangegaan, kunnen wij u nog uniekere schoenen leveren dan anders. Kortom, voor de meest toffe, unieke ontwerpen bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Hoe gaan wij te werk?

Onze schoenen zijn gemaakt van echt leer. Ze zijn bovendien niet zomaar een merk, maar van het enige, echte Spaanse schoenenmerk “Pepe Milan”. Absolute topkwaliteit, zodat u zeker weet dat de schoenen nog jarenlang meegaan. Zo kunt u nog jaren genieten van de prachtige ontwerpen die speciaal door ons gemaakt zijn. Hoe gaat het proces in zijn werk? Heel simpel, u maakt een afspraak met ons, zo bent u verzekerd dat er altijd een medewerker aanwezig is die u kan helpen. Dan legt u uw wensen en ideeën aan ons voor. Wij gaan hard aan de slag en zorgen ervoor dat er een echt staaltje vakmanschap geleverd wordt. Benieuwd naar de kosten? Bel ons voor meer informatie of kom langs in één van onze winkels in Groningen of Veenendaal. Daar is altijd een medewerker aanwezig die u kan voorzien van vakkundig advies.