Skazz
Image default
Business

Artikel marketing voor mannen

Naast vrouwen die een website hebben, geldt natuurlijk hetzelfde voor mannen die een website hebben. Ook deze mannen willen daarmee hoog scoren en maken gebruik van artikel marketing. Artikel marketing wordt ingezet om artikelen te publiceren op externe website. Op deze manier krijgt de mannen website meer gewicht richting zoek machines. Dit heeft overigens niets te maken of de website voor mannen of vrouwen is. In de internet wereld, wat een echte mannen wereld is, kan het geen kwaad wanneer er eens wat meer vrouwen opstaan. Dan kunne ze bijvoorbeeld ook om artikel marketing uit te voeren. Met behulp van artikel marketing kan je je website naar een toppositie stuwen in Google. Uiteindelijk wordt je website slechts gevonden wanneer je een toppositie hebt. Artikel marketing is het onderdeel binnen internet marketing wat niet zo gewaardeerd wordt als andere disciplines binnen internet marketing. Bij artikel marketing is dit duidelijk anders, er moeten artikelen van minimaal 400 woorden geschreven worden. Deze artikelen moeten een relevantie hebben met de te promoten website en iedere keer uniek zijn. Veel meer creativiteit is niet noodzakelijk.

Artikel marketing voor mannen die graag bezig zijn

Artikel marketing moet, vaak (meestal) dagelijks uitgevoerd worden, of het nu uitgevoerd wordt door mannen of mannen maakt geheel niets uit. Het blijft noodzakelijk om regelmatig erg relevante artikelen te schrijven en deze te publiceren op externe websites, dus websites door/voor mannen kunnen vanwege de relevantie mogelijk zelfs beter geschreven worden door mannen. Deze externe website moeten ook weer inhoudelijk een “relatie” hebben ten opzichte van de te promoten website. Binnen deze externe websites is het van belang wanneer er verschillende categorieën aanwezig zijn waaronder met de artikelen kan publiceren. Deze categorieën moeten natuurlijk weer passen bij de te promoten websites. Op deze manier wordt men door de zoek machines beloond met een hogere positie. Het is dus duidelijk dat artikel marketing misschien niet de leukste tak binnen internet marketing is, maar absoluut noodzakelijk voor de zoek machines. En indien het gaat om website voor en/of door mannen, is het geen slecht idee de artikel marketing uit te laten voeren door mannen.

Artikel marketing van mannen

Mannen kunnen, net als vrouwen overigens, binnen de artikelen anker teksten plaatsen. Deze anker teksten, zijn de link verwijzingen naar de te promoten website, zijn onmisbaar om binnen de zoek machines naar boven te komen. Voor anker teksten gelden ook weer richtlijnen, ook deze richtlijnen kunnen probleemloos door mannen opgevolgd worden, tenslotte kunnen vrouwen het ook. Een toppositie met behulp van artikel marketing is het resultaat, en het maakt eigenlijk helemaal niet uit of het door vrouwen of mannen wordt uitgevoerd.