Skazz
Image default
Business

Allerlei vloertegel looks

Indien u allerlei vloertegel looks van dichtbij wilt bekijken kunt u het beste naar de showroom van Pand16. Hier exposeren wij verschillende merken en typen van vloer- en wandtegels. Hiermee kunt u uw huis voorzien van prachtige decoraties die uw interieur beter uit de verf kan doen komen. Wilt u ook graag uw woning op een professionele manier laten afwerken met passende vloeren en wanden? Zorg ervoor dat u uw vloertegels met passende look dan koopt bij Pand16.

Er zijn vele verschillende soorten tegel looks te krijgen. Zo is het mogelijk om marmer na te bootsen, maar ook natuursteen, beton en zelfs hout. Andere keramieke varianten van vloertegel looks zijn er te vinden met landelijke of retrostijl.

Ook wandtegel looks

Als de gewone tegel looks van Pand16 nog niet genoeg zijn zijn er nog verschillende wandtegel looks. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de keuken van een nieuwe uitstraling voorzien. Dergelijke wandtegel passen heel goed in een keuken doordat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. Mochten er spetters op de muren terecht komen tijdens het koken dan kunnen ze eenvoudig afgenomen worden. Ook zijn er wandtegel looks beschikbaar voor in de badkamer deze kunt u zien in onze showroom. In dit geval is het ook zeer handig aangezien de muur gereinigd kan worden zonder dat er vlekken achterblijven. Kies daarom voor de tegel looks die te vinden zijn in Pand16.

Bekijk onze showroom

Als u onze tegels met aparte look daadwerkelijk op een wand of vloer wilt zien kunt u ze bezichtigen in de showroom. Daarvoor hoeft u enkel naar Pand16 te komen. Een adviseur kan u ter plaatse raad geven over welke wandbekleding en welke vloerafwerking van toepassing zijn voor uw huis. Daar kunt u verder in aanraking komen met vele andere opties die wellicht een aanvulling zijn op uw interieur. Indien u meer wilt weten over vloertegel looks kunt u simpelweg contact met ons maken.

 

https://www.pand16.nl/