Skazz
Image default
Business

Alle spullen voor uw tandarts praktijkinrichting, kunt u vinden op 1 plek

Bent u op zoek naar apparatuur en meubilair voor uw praktijkinrichting? Dan moet u eens bij All Dent kijken. Zij hebben een ruim assortiment van spullen om uw gehele praktijk in te kunnen richting. Van apparatuur tot stoelen, alles kunt u vinden onder 1 dak.

De werkwijze van All Dent voor uw praktijkinrichting

Voordat All Dent aan uw praktijkinrichting gaat beginnen worden er eerste andere zaken afgerond. Eerst wordt er een schets tekening gemaakt, samen met u, van waar u alle spullen wilt hebben. Daarna bespreken we welke merken u wilt in uw praktijk. Misschien heeft u een lichte voorkeur voor een merk waar u eerder mee heeft gewerkt. Daarna bespreken we de tekeningen met de loodgieter en aannemer voor de laatste zaken. Als dat eenmaal gebeurt is gaat de inrichting van start en heeft u daarna een prachtige praktijk voor uw klanten.

Waarom voor All Dent kiezen?

Er zijn veel redenen waarom u voor All Dent moet kiezen. Want als u voor All Dent gaat, kiest u ook meteen voor alleen maar voordeel. Een van de redenen is dat de producten van All Dent altijd betaalbaar zijn. Terwijl het topmerken zijn, is All Dent de goedkoopste aanbieder als het gaat om praktijkinrichting producten. Een andere redenen is dat bij hen de garantietermijnen uitgebreider zijn. Dit is in deze branche zeker een goed punt. Want normaal is het termijn maar rond de 12 maanden. Bij All Dent heeft u een garantietermijn van 5 jaar. Zo kunt altijd optimaal genieten van de producten van All Dent. En was er iets mis gaat, weet u zeker dat u kan rekenen op de service van All Dent.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over All Dent en de service die zij u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van All Dent voor alle informatie over het bedrijf. Bovendien hebben zij ook een showroom met al hun spullen uit het assortiment. Als u daar een kijkje wilt nemen, kunt een afspraak maken op de website onder het kopje contact. Hopelijk zien wij u daar gauw!