Skazz
Image default
Business

Afscheid nemen van een collega

Afscheid nemen van een collega is altijd een lastig moment in je carriere. Inmiddels heb je al een paar jaar met je collega kunnen werken, en dan moet je ineens afscheid nemen omdat diegene ontslagen is of hopelijk ergens anders gaat werken waar hij of zij het beter heeft. Hoewel het een tragisch moment zal zijn, omdat je diegene waarschijnlijk nooit meer gaat zien omdat jullie het allebei veel te druk hebben in jullie volwassen leven en het al moeilijk genoeg is om je huishouden draaiende te houden terwijl je vijf dagen in de week werkt en eigenlijk nooit vrije tijd hebt omdat je altijd ‘s avonds alsnog bezig bent met werken ook al beloof je het je partner niet te doen. Ahum.

Een afscheidscadeau voor je collega

Bij een afscheid van een collega past natuurlijk een goed en passend afscheidscadeau. Ken je je collega persoonlijk? Dan is het waarschijnlijk vrij makkelijk om een afscheidscadeau te verzinnen voor je collega. Je hebt vast uren zitten wegpraten terwijl jullie eigenlijk bezig moesten zijn met werken. In het vooruitzicht van je leven lang tot je 67e te moeten doorwerken is het echter vergeeflijk dat je entertainment in andere bronnen probeert te zoeken. Daarom is het een uitstekend idee om tijdens je werk op zoek te gaan naar een afscheidscadeau voor je collega. Online lekker browsen, totdat je uiteindelijk stuit op het perfecte afscheidscadeau voor je collega en je dan snel de tab moet wegklikken omdat je baas toevallig langsloopt. Oke hij is weg. Wat ga je je collega als afscheidscadeau geven? Aha ik zie het al, een glossy natuurlijk. Als je de collega persoonlijk kent, dan is het minder eng en over-the-top als je dit doet. Als je je collega niet echt persoonlijk kent, dan is het misschien beter om iets kleins en simpels als afscheidscadeau te kopen.

Wat als..?

Maar wat als je eigenlijk een gloeiend hete hekel aan je collega hebt? De dag dat je erachter kwam dat hij of zij zou gaan vertrekken was juist het beste nieuws dat je die dag gehoord had? Dan koop je natuurlijk helemaal geen afscheidscadeau voor die collega te kopen. Hij of zij mag erin zakken. Kijk op www.jilster.nl voor meer informatie.

Related Posts

Een ooglidcorrectie moet een weloverwogen beslissing zijn

Presentatie van een product

Scannen en printen met uw plotter printer van Repromat