Skazz
Image default
Business

Accumeter

Wanneer je op zoek gaat naar een accumeter of batterij monitoren, dan ben je bij TBS Electronics aan het juiste adres. TBS Electronics levert een acculader van zeer hoogstaande kwaliteit. TBS Electronics BV is een Nederlands bedrijf dat sinds 1984 produceert, ontwikkelt en ontwerpt onder de eigen merknaam. Bij TBS Electronics kun je terecht voor onder andere acculaders, batterij monitoren, omvormer-lader combinaties, sinusomvormers, en gelijkstroom protectie & distributie producten. De toepassingen van de producten van TBS Electronics vind je terug in onder andere off-grid zonne-energie, campers, caravans en de maritieme sector. De acculader van TBS Electronics is op zijn gebied het neusje van de zalm. Een acculader waar TBS Electronics enorm trots op is, is de Omnicharge 12-90. Deze acculader is volledig programmeerbaar en bedoeld voor professionele toepassingen. Dit model wordt namelijk geleverd met een laag algoritme, welke zorg draagt voor een langere levensduur van een accu. Een Omnicharge model is compatibel met alle lood en en LiFePo 4 batterijen . Je kan er tot maximaal 6 units parallel meeschakelen waardoor er een laadstroomniveau van 540A mogelijk is. De acculader van TBS Electronics kan worden geleverd met de nodige accessoires. Hierbij kan je denken aan een remote control, een communication link of een batterij monitor. Met deze batterij monitor zie je uiteraard de laadtoestand van van een accu, maar het biedt daarnaast nog vele andere opties. Bekijk deze accumeter.

Accumeter en batterij monitoren bij TBS Electronics

Voor een accumeter en batterij monitoren ga je naar TBS Electronics. Wanneer je meer wilt weten over de producten van TBS Electronics en de producten die het verkoopt, dan is een bezoek aan de website aan te raden. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk van aard. Online bestellen is dan ook uiterst eenvoudig Wanneer je bijvoorbeeld op zoek gaat naar een accumeter, dan wil je uiteraard weten wat de toepassingen zijn, en welke eigenschappen het heeft. Wanneer je meer wilt weten over de accula meter van TBS Electronics, bel gerust of neem contact op via het online contactformulier.

Vele toepassingen

De accumeter van TBS Electronics heeft vele toepassingen. Naast de accumeter heeft TBS Electronics nog veel meer in huis. OP het gebied van service, kwaliteit en klantvriendelijkheid heeft TBS Electronics een uitstekende reputatie. Wil je meer weten, aarzel niet en neem contact op.